Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The0m0
csendes tag
Akkor ez most még nem játékos? : http://gsmotthon.hu/mobiltelefon/nokia-6.1-plus-dual-sim-4gb-ram-64gb/kek
-
rbenjami
kezdő
ja igen, rosszul irtam, az egyeb tavolkeleti, de "global" verziokra gondoltam (indiai, stb.), amelyek a B20-at es a garancia kerdest leszamitva elvileg takkra ugyanazt tudjak.
de igazabol mindegy is, hacsak nem kezdik forgalmazni Europaban, akkor nem erdemes vele foglalkozni. marpedig az international Nokia honlapon nincs fent, ellentetben az 5.1 plus-szal...
-
rbenjami
kezdő
igen, azokat en is lattam arosszehasonlito oldalakon, ezek szerintem konkretan aliexpressrol beszerzett X6-osok vagy olyanok, mint az amazonon levo "unlocked" verziok. az a legsajnalatosabb, hogy a B20-at leszamitva nagyjabol ezek is teljes erteku telefonok, csak hat anelkul kb. nincs mobilnet a fel orszagban.
amugy ha mar mindenkepp ebben az MI A2 meretben kene gondolkodnom, akkor Nokia 7 plus (:
-
NPeete
tag
+1 arra hogy hülyeség az Mi A2-t összehasonlítani a 6.1 Plus-szal. Sajnos nekem is az X6 lenne az ideális jelölt, még a végén nekem lehet tényleg külföldi rendelés lesz.
Ugyanakkor lehet itthon már állítólag kapni pár random gsm boltban, árgép kidobja, de nekem azok mind nagyon gyanúsak (pl írnak B20-at, tárhely össze-vissza van írva, még a színek is)... -
Fancy-boy
addikt
Ez a Nokia 9 vajon olyan lesz, mint a McLaren MP4-18 ?
( a McLaren Formula-1-es csapat 2003-as versenyautója, mely végül sosem versenyzett. )
-
rbenjami
kezdő
válasz
tomboy0013 #26 üzenetére
az a baj, hogy ket nagyon kulonbozo keszulekrol beszelunk. az MI A2 tobb mint 1cm-rel hosszabb az X6-nal, teljesen indokolatlan meretu kavakkal. az X6 pont az ilyen monstrumokkal szemben lett volna alternativa (lasd meg a sarba gyalazott P20 lite-ot). es amikor a kezembe fogom a ket telefont kiprobalasra, a hatszazadik szempont lesz a notch, mert elsore kiuti nalam a biztositekot, hogy az MI A2 hasznalhatatlanul nagy, mikozben a notch kozel sem vesz el annyit a felhasznaloi elmenybol, mint az, ha egy teglaval a zsebemben maszkalnek. oh es btw nincs 3,5mm jack.
(az osszes xiaomival ez a bajom: nem csak objektiven nezve vallalhatatlanul nagyok, de mindezt rettenet meretu kavakkal.)
egyebkent nem ertem, minden letezo portalon az MI A2-vel hasonlitjak ossze az X6-ot, mintha a ket keszulek tetszoleges valasztasi lehetoseg lenne ugyanannak a celkozonsegnek, mikozben a processzoron es az android one-on kivul semmi kozuk egymashoz, kinezetre es ergonomiara pedig teljes mertekben elutnek egymastol.
-
törölt tag
Igen, ezért próbálok célozgatni arra, hogy amúgy nem annyira nagy kaland, és egy rakás vásárlói védelem van, amit az itthoni boltoktól nehezen kapsz meg, vagy foghúzás jelleggel lehet csak érvényesíteni (sajnos).
Roaming: Ha nem a Sirocco változatra gondoltál, akkor azért jelezném, hogy a Nokia 8 érezhetően nagyobb a 6.1 Plusnál, miközben kisebb kijelzője van.
-
lolal
senior tag
Az 5X eléggé életképtelen ajánlatnak tűnik. A 6 os verzió lenne a jobb deal de azt itthon nemigen akarják forgalmazni ...
. A Sirocco flagship helyett jöhetne valami. Ne értsetek félre, nincs vele gond, csak az árához képest nincs mögötte akkora tudás.
-
ates
aktív tag
Mi A2 jobb ajanlatnak tunik elsőre (nekem) talán.
-
Komoly gyártók ilyenkor küldenek egy előre kitöltött DHL feladó matricát, és akkorra hívod a csomagfelvételt, amikor a legalkalmasabb. Oda-vissza ingyenes, biztosított stb. Ennél nincs egyszerűbb. Megjegyzem, ez ipari-céges környezetben is sokszor így megy, nem kell tőle tartani - persze el kell olvasni a konkrét esetben a jótállási feltételeket...
-
Bass
addikt
Noh akkor nincs meg a Honor 8 utódja,nem értem miért csak a kistesó lesz itzhon kapható.
-
Draken
őstag
válasz
#16820480 #17 üzenetére
Pont azért írtam úgy és azt, amit, mivel így még nem rendeltem nagyobb összegben külföldről, pláne nem kellett visszaküldeni. Csak elképzelni tudom, hogy nem lehet olcsó mulatság egy ajánlott, értékbiztosított csomagot külföldre küldeni. Persze igazad van, ami a másik oldalt illeti, jelenleg én is 1hónapja adtam le a régi telefonom a hüvelynél és arra sem tudnak válaszolni megfelelően, hogy az általuk felajánlott készülék mely folyamatánál tart, mivel átvenni még nem tudtam azt
-
Francia91
veterán
Díjaznám, ha nem a tepsiméretet erőltetnék, hanem megmaradnának az 5,2" közvetlen közelében.... Jelenleg a normálisabb Nokiák mind tepsik....
-
törölt tag
Nem hinném, hogy akkora szenvedés, rendszeresen rendelek külföldről, és eddig inkább azzal van pozitív tapasztalatom. Az Amazonhoz nem kellett még visszaküldjek semmit, de például ebay-en még a postai díjat is megtéríti a PayPal.
Semmivel nem bonyolultabb amúgy, mint egy csomagot postára adni, ami azért valljuk be, a legtöbb embernek menni szokott.
Itthoni garanciával most éppen már 2 és fél hete bevizsgálás alatt áll egy CPU-m, fene tudja mikor lesz kész, pedig amúgy 2 perc lenne demonstrálni a hibát. Sokra megyek vele, hogy itthoni garanciás. -
Hallosz
senior tag
- - " Nem ezt a két droidot keressük - . - . - tovább..." - -
-
batai15
félisten
6.1re vártam mondom le cserélem erre a note 5 prom. Hát nem jön. 5 meg vissza lépés lenne erősen.
-
rbenjami
kezdő
oh siralom, a 6.1 plusra varok 3 honapja - az 5.1 plus eleg harmatosnak tunik hozza kepest. remeljuk, hogy mas EU-s orszagbol beszerezheto lesz.
amugy azt honnan lehet tudni, hogy valoszinuleg nem lesz MO-n? azt kovettem, hogy most volt indiaban a nagy bejelentes, de az europai piacrol tovabbra is kb. hirzarlat van. mondjuk valami huszadrangu magyar gsm bolt webshopjaban kaphato, bar gondolom valami kinai import, b20 nelkul
ja es javitsatok ki ha tevedek, de mindenhol azt olvasom, hogy pont az 5.1 plus es a 6.1 plus nfc nelkul jon. miert? nokia 3, 5, 6, 5.1, 6.1 - mindegyikben van.
-
F34R
nagyúr
A Nokia ugy latszik ujra felnol a regi nagy nevehez.. Johetne mar megint egy "flagship".
-
joey04
titán
pont az életképes verzió nem jön.
-
Zvezda
tag
Sajnos ezek nem lettek meggyőzőek, és rondák is
. Az ár pedig ezért a hardverért rettenetesen magas
-
törölt tag
Pont az értelmesebbik nem jön... Mondjuk Amazonról biztos meg lehet rendelni így is majd.
-
nicu71
addikt
ejnye..pedig a 6.1 plus kellene ,nagyon tetszenek az uj Nokiák,de az 5.1 elég harmatos nekem viszonylag jo ára ellenére is ..
-
Draken
őstag
Még jó, hogy a 6.1 plust vártam itthoni megjelenésre..ezek szerint MM és társainál sem lesz kapható, egyúttal hivatalos itthoni garival?
-
Tom321
csendes tag
hát nem a 9 jött..
- nekem tetszenek amúgy, a tényleges ár a nagy kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az X5 és X6 néven korábban bemutatkozott eszközök 5.1 Plus és 6.1 Plus néven érkeznek, előbbi itthon is kapható lesz.
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Ukrajnai háború
- Kályha, kazán, kandalló stb. fűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Micro Four Thirds
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest