- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Én csak a Samsungról tudok rosszat mondani memóriaügyben. Igaz, nincs túl sok összehasonlítási alapom. S7-S7 Edge-S9+ és S10, ezek voltak nekem az elmúlt másfél évben. Az S10-nél annyira meggyűlöltem a Samsungot a rettenetes üzemidő miatt, hogy villámgyorsan elcseréltem. Most van egy Honor View 20-asom és egy iPhone XR-em is, memóriagond egyikkel sincs, az én használati szokásaimmal az appokat megtartják, nem töltenek újra, remek az üzemidő is, úgyhogy egy jó ideig még biztosan nem szavazok bizalmat a Samsungnak.
-
Divinity
őstag
Igen az aktuális készülékekkel ment szembe nem a majd egyszer jön valami készülékekkel. Az S9-et már csak papíron is lenyomva de persze a számok nem jelentenek semmit egy hülye memória kezelés mellett mint a Samsung vagy EMUI rendszeren.
Akár az Oxygen OS-t is fellehet hozni, hogy az utóbbi időben mennyire elcseszett lett a memória kezelése.
Ezzel teljesen tisztában vagyok hisz én S845, 6GB RAM-ról(OP6) mentem S835, 4GB RAM-ra (P2XL) semmiféle megbánás nélkül. Sőt az utóbbi időben i7P, SGS8, OP5T, OP6 csapásvonalról ez az első eszköz amivel végre nem érzek kompromisszumot.
Persze nem azt mondom, hogy tökéletesek a Pixelek meg, hogy nem férne el bennük több craft de közel sem igaz az állításod miszerint a konkurenciánál gyengébbek.
Ha csak a nyers számokat nézed akkor szerintem itt nincs is miről beszélni. -
Silenzio
addikt
Snapdragon 845, 4 GB ram. Mikor is jöttek ki? Egyedül az iPhone kínált ilyen kevés ramot 2018 végén, de az ugye iOS. Kérdés, mivel versenyezett a debütáló Pixel 3? A Samsung S9-cel, ami fél éves volt a addigra, a friss Huawei Mate 20 Próval, ami ugyanakkor jött ki, de jóval erősebb volt? Esetleg a t. user várt 3 hónapot, és megvette a 2019-es generáció valamelyik tagját? El van ez cseszve mindenhogyan.
-
Silenzio
addikt
Nem csoda, hogy nem mennek ezek a telefonok. Rondák, a konkurenciánál gyengébbek, és túlárazottak. Egyedül az éjszakai mód és a videós-filmes képességek miatt lenne érdemes megfontolni, de előbbit már tudja a Huawei is, az utóbbiban a remek kiegészítők miatt pedig jobb az iPhone.
-
atis78
tag
Szerintem az S10e es a Z2C mellett az egyetlen ertelmes meretu keszulek a piacon. Kezbe veve nagyon kenyelmes es jol kezelheto. Es hogy van kava hat nagy ugy senkit nem erdekel.....
A magyarorszagi arazasa abszolut vicc, Nemetorszagban pl. 550 euro korul megy amiert teljesen rendben van. Ebbol kiindulva a 3a sem fog nyitaskor 400€ felett kezdeni. -
nyisziati
veterán
Követni akarták a Samsung-Apple vonalat, csak rosszkor szálltak föl a hype-expresszre.
Először kellett volna ezekkel jönni, valamikor 2011 környékén, mostanában, amikor már alig van jelentős fejlesztés, bevezetni a csökkenő flagship eladások mellé a gazdaságos Nexus vonalat.
Ebből így olyan bukta lesz, mint a Sony-é. -
Lincoln6echo
tag
Nem baj.🙂
-
szabi__memo
nagyúr
Most mi az infó? Mivel sosem fogytak.
Nem is értem mit akarnak ezzel az árazással -
LumentoFoto
tag
válasz
janeszgol #35 üzenetére
Igen, meg is néztem azt, a telefont a, media markt-ban, s élőben egyáltalán nem olyan csúnya, mint a képeken. Kényelmes fogása van, még a kijelzője is elég szép annak ellenére, hogy ips. Bár az ujjlenyomatolvasója kicsit lejjebb van, mint kéne szerintem. Meg hát a kamerája azért nem annyira jó, ahogy nézem róla a videókat, ill. a teszteket.
-
mjani1172
addikt
Pedig azt hittem azért nem árulják nálunk mert nem győzik a rohamot amit az amcsik indítottak a boltokban ezért a szépségért.
Akkor viszont csak az lehet hogy a korrekt google egyszerűen másodrangú fajnak tart minket és még a stex sem kell, inkább csak sírnak.
Talán ha árulnák, akkor vinnék.
Igazi zsenik. -
kbyte1024
veterán
Hát nem egy gyönyörűség az bztos,és mint páran írták nagyon durva ára lett.
-
Divinity
őstag
Hát az XL elég ronda lett ezzel nem tudnék vitatkozni.
Az ára se túl baráti, bár az hozzá a szokásosat.
Támogatásban, szoftver optimalizálásban és kamerában elég magasan van. Ellenben két dolog van ami ezt eredményezheti szerintem.
Alapvetően nem ismert a széria/nem sok országban vannak így vagy nem is tudnak róla vagy épp már csak a Pixel felhasználók tudnak róla. P2-ről hülyeség de még 1-ről se feltétlen célszerű váltani így ez a szegmens is kb kilőve.
A nem kifejezetten célközönség pedig mivel nem ismeri a szériát szinte csak külső alapján fogja megítélni az pedig olyan amilyen. -
janeszgol
félisten
válasz
LumentoFoto #34 üzenetére
Az tényleg jó lenne. Szvsz az egyik legjobb kidolgozású telefon az XZ2C. Mint egy hagyományos 4.5 colos pont akkora. Állati jó!
-
gabro0
őstag
válasz
LumentoFoto #30 üzenetére
Csak a chipset maradjon olyan, mint a simában. Ha összehozzák, talán a N5 nyomdokaiba léphet.
-
moleculez
veterán
válasz
LumentoFoto #30 üzenetére
Kávamentességet Pixelen felejtsd el, kavaval meg 5" nem kompakt.
-
Crafter32
őstag
Az a csoda, hogy vki egyáltalán megvette.
-
moleculez
veterán
Persze, hogy nem, mikor csúnya mint pestis.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
MrPetya19 #12 üzenetére
Hivatalosan itthon nem is lehet kapni?
Sosa nem éreztem késztetést egy google mobil után. Ha már androidos telefont vennék, akkor az utolsók között lenne a Google Pixel, valahol a noname kínai telefonok magasságában. De azokat meg méginkább kerülöm. Eleget láttam meg javítottam androidos telefonokat, a gagyi ZTE, Yulong, Coolpad, (seggbe)Doogee, LG, Alcatel Huawei stb-től kezdve a Samsungig. -
atike
nagyúr
Talán nem kellett volna az egekbe drágítani... Nem kellett volna feladni a Nexus vonalat ezért... iPhone vetélytársnak indult ami abban nyilvánult meg, hogy feldrágították a vetélytárshoz. Most meg csodálkoznak, hogy nem viszik... Pedig tényleg komoly lenne kamera terén és támogatásban is.
-
*RLaci*
addikt
válasz
fornettisuti #11 üzenetére
"A stílus maga az ember"
-
MikeWazowski
veterán
válasz
fornettisuti #11 üzenetére
nap kommentje
-
hemaka
nagyúr
Miert is vinnek, nem is ertem.
-
einperson
csendes tag
Most egész jó árban vannak £250-al olcsóbb mindkét modell a John Lewis-ba. Így a sima pixel 3 "csak" £489. Annyit már szerintem megér főleg ha a kamerát és a szoftver támogatást nézzük.
-
-
joey04
titán
Szerintem soha nem fogytak igazán jól.
-
Már elfelejtették mit kell csinálni készülékekkel. Gondolom mindenkit kirúgtak aki anno a Nexusokon dolgozott.
-
Pixel 3a érdekes készülék számomra, de ilyen spec mellett 150 fölött nevetséges ajánlat lenne.
-
stbtamas
aktív tag
A google megengedhetne maganak hogy normalis arban adja.. Tularazott, ennyit nem er. Maskepp en 6T helyett biztos pixelt vettem volna..
-
JoeYi
őstag
a HTC rossz karmája kihat mindenre
A google-tól bleeding edge technologyt vár az ember, erre ránézésre 3 évesnek tűnő designt kap
szerk.: elnézést, 4 éves, 3 éve a Galaxy 6 edge régen lelépte ezt a szintet
-
fornettisuti
veterán
moslék drágán
-
*RLaci*
addikt
válasz
Narancskoma #9 üzenetére
+1
-
Narancskoma
tag
Jó kamera, és a szoftveres támogatás megkérdőjelezhetetlen.
-
forgonati
őstag
Ingyen se kéne ilyen kinézettel. A kamera az jó, de s többi... Ultragáz a dizájn. Nem lep meg hogx nem kell a kutyának se. A jó kamera egy dolog de ma már annyira erős a többi gyártó, sz usereknek van miből választani. És szerintem a legtöbb ember simán alább ad kicsit a kamerából az olcsóbb ár és a jobb dizájn oltárán.
-
Quqesz
nagyúr
A kamerán kívül semmi vonzó nincsen benne.
-
Shyciii
veterán
Ez egy jó kérdés. Én sem tudom elképzelni azt a brainstormingot, ahol azt mondják a külsőre, hogy igen ez az, megcsináltuk, zseniális lett!
Sajnos ez már nem a Nexus vonal, úgyhogy én ezért is hagytam el telefonjaikat. Mondjuk a Nexus 5X alaplapjai jó szarok, én még időben adtam el, de amúgy szerettem
-
Shyciii
veterán
Borzalmasan rondák, és nagyon drágák. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem volt rossz negyedéve az Alphabetnek, de így is alulmúlta a várakozásokat. Tavaly jobban fogytak a Google telefonok, mint 2019 elején.
- Bestbuy játékok
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Automata kávégépek
- Projektor topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Cyberpunk 2077
- Túra és kirándulás topic
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest