- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
nem túl releváns
Van különbség aközött, hogy valami nem releváns, vagy hülyeség. Engem csak ez zavart.
hogy van egy hibajelenség, amit "kicsit" elnéztek, de ráadásul annak a javítását is
Ok, ez igaz. Az viszont már nem, hogy az ilyesmi csakis az Apple-lel történt és történhet meg, mindenki más atombiztos szoftvereket fejleszt. Én csak erre próbáltam felhívni a figyelmet. Nem emeltem pidesztálra az Apple-t, bőven van vaj a fülük mögött, de innentől addig, hogy ők minden rossz okozói, amit egyesek bizonyítani próbálnak, még nagyon hosszú az út.
-
julius666
addikt
gyakorlatilag azokat az dolgokat mondja el szélsőséges stílustól mentesen, amit mások nem mernek/tudnak elmondani -- persze a "szak"sajtó igen lelkesen toldogatja meg esszészerűen, hogy miként is lehet még értelmezni, amit kibökött.
Pontosan! Nekem sem szimpatikus, sőt, engem abszolút a gestapós ürgére emlékeztet az Indiana Jonesból (múltkor posztoltam is egy ilyen képet), még azt is elismerem, az ő pozíciójából nem kéne olyanokat mondani amiket szokott (mert könnyen kiforgathatóak a szavai és ez rossz fényt vethet a cégére), ennek ellenére még nem mondott hülyeséget, sőt!
Az a vicc, ha valaki más (mondjuk egy Vint Cerf) mondaná ki a sokat idézgetett mondatait, akkor mindenki kibeb@szott (már elnézést) alapigazságként tekintene rájuk, és arról szólnának itt a fórumon a viták, hogy milyen is lesz valójában a kibontakozóban lévő új kor ami gyakorlatilag elkerülhetetlen, nem pedig hogy buzinetfasisztaskynet gugli. És az a szomorú hogy ez tényleg így van, többet számít a "mit"-nél a "ki" és a "hogyan". Aztán meg sír mindenki hogy az apple ilyen sikeres az üzletpolitikájával.
-
Sweet Lou 6
addikt
,,Egyetlen olyan dolgot nem mondott még emlékeim szerint, ami villámcsapásként érte volna a nem fél- vagy teljesen hülye júzereket."- ebben igazad van. Szerintem inkább azért volt nagy a felháborodás, mert sokan tőle tudtak meg elsőként dolgokat. Ettől függetlenül utálom azt, amit képvisel.
-
törölt tag
nem fizikai hozzáférés kellett hozzá, hanem júzer interakció, ami sokszor már kimerül abban, hogy a mezei felhasználó megnyit egy oldalt a vérbiztonságos szarafival
OK, akkor én értettem rosszul
De akkor sem szeretem a kioktató modort (ez nem neked szól).
Ha jól emlékszem sosem mondtam, hogy a Safari vérbiztonságos lenne.
Mellesleg nem is használom, évek óta Operával böngészek. Csak nem tudom, valahogy nem szeretem ezt a kárörvendő, újjal mutogató stílust, ami egy-egy hasonló topikban kibontakozik.
A biztonságnak sem sok köze van az általad felvázolt rendkívüli mértékű migrációs jelenséghez
Nyilván a marketing, és leginkább a megszokás fontos. Ha nem így lenne, a Windows rég eltűnt volna a süllyesztőben, és mindenki OpenBSD-t használna.
-
-
törölt tag
Te valamit félreértettél! A kolléga mondta, hogy az Apple a felhasználói élményt előnyben részesíti. Én pedig rákérdeztem, hogy az miben rontotta volna az előnyben részesített felhasználói élményt, hogyha kijavították volna ezt a hibát.
Minden cégnek addig prioritás a biztonság, amíg abból tőkét kovácsolhat. Ha tömegesen váltanánam Mac-ről más rendszerre biztonsági megfontolásból, valószínűleg jobban rágyúrnának a biztonságra. Egyelőre nincs ilyen jelenség, sőt, sokkal inkább fordított irányú a migráció: Windowsról váltanak Mac-re, mert megunják a kártevők ellen folytatott vég nélküli harcot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest