- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
totopad
senior tag
én nem akarom védeni a hüvelyt. Tisztában vagyok vele, hogy egy csöppet sem demokratikus országban nincs olyan, hogy független cég, de maga a szitu annyira groteszk
és a gúglit sem mondanám tök független cégnek, tudjuk, hogy mennyire összejátszanak az amcsi titkosszolgálatokkal, ezért abszúrd az egész
ez kb olyan, mint a hidegháború volt annó, csak újratöltveazért kár érte, mert idén gondolkodtam, hogy váltok droidra a hüvely kamerák miatt, de sanszos, hogy maradok az almánál
-
totopad
senior tag
én ezt mind értem, és valahol tényleg így van -annyit még hozzátennék, hogy a fékek és ellensúlyok országában azért csak sikerült egy dillettáns barmot megválasztaniuk, de ezt hagyjuk is-
viszont az továbbra sem kóser nekem, hogy, ha tényleg a gúgli tudna tenni a kémkedés ellen, akkor nem őnekik kellene elkezdeni? -ez csak plátói kérdés, nyílvánt tisztában vagyok a szituval, csak az etikai logika alapján valahol falra mászok ettől a storytól
-
totopad
senior tag
Én azt nem vágom, hogy tud egy olyan sw kémkedni, amit az emberiség egy igen nagy része használ.
Valahogy nem tudom felfogni, hogy ezt a gúgli nem tudja ellenőrizni, vagy irányítani?Almásként nem kimondottan rajongok a kínai cuccokért, de nekem ez annyira kamunk tűnik.
De, mégha van is valóságalapja, mi a tökömet tud kezdeni egy cég azzal, hogy látja az adataimat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Eredeti játékok OFF topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest