- HMD Skyline - jó szerelés
- Magisk
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schuler888
senior tag
Amire en tippelek az, az hogy a kockazat es penzugyielemzes vegen az jott ki, hogy jobban megeri a maradek regi exynost beletolni az eus note20akba, mint azokba is belevasarolni a snapi csucsat, es ahogy irtam ezzel jovore legalabb szep nagy novekedest tudnak mutatni a befektetoknek a prezikben, amikor mar ok is standard magokat hasznalnak mint a qualcomm is, ha meg az amd-s dolog is beerik, akkor meg kb a mennyekbe emelik oket, bar sztem ezt a puskaport kesobbre tartogatjak, egyelore eleg az aktualis QC megoldassal ekvivalens teljesitmeny globalban
-
Ixion77
addikt
Ilyen méretű cégeknél ez nem így megy. Nincs egy központi agy amely mindenre figyel, hanem rengeteg részleg (többé-kevésbé együtt)működéséből születik valami az összes kompromisszum figyelembe vételével. Sokszor ők maguk jobban tudják mi a probléma mint a vevők, de az adott helyzetben az adott problémák megoldhatatlannak bizonyulnak. Pl. egy cégszinten fontosabb lehet hogy saját chipkészletet toljanak, mint a Note 20 sikere.
Könnyebben el tudom képzelni hogy jövőre minden telefonjuk saját chipkészlettel jön, minthogy beleálljanak hogy "oké, tudjuk hogy lemaradásban vagyunk, ezért most a vevők érdekében mindenkinek Snapdragont adunk"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest