- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
madgie
titán
A személyeskedést tartsd meg a hozzátartozóidnak légy szíves, én nem vagyok erre vevő.
És nem, nem fogok zseblámpázni a várandós feleségem mellett, iPhone-on sem, pedig ott milliószor elérhetőbb helyen van. Estére vissza van véve a telefon fényereje, pont elég ilyen "különleges" célokra is. Azt hiszem, fél éve S6 Edge használat után elmondhatom, ha valami nem tetszik... és az Edge kijelző baromira nem felhasználóbarát. És hiába mondták a topikjában, hogy nem érzékel annyira a széleken az S8, lóf*szt nem, ugyanúgy félrenyomja bárki.
Ti épp eléggé kifiguráztatok mindenkit itt, aki kicsit is a nulla káva ellen volt, én beböfögtem, hogy azért lehet más véleménye is az embernek, ne térítsetek, nem vagytok papok. Szerintem ugorjunk, egymást tuti nem fogjuk meggyőzni.
-
madgie
titán
Nem facebookozok, csak feloldom a telefont, hogy világítson, ne a falnak menjek félálomban. Ez bőven elég is, hogy ahol fogom, millió helyen elnyomkodjam.
De köszi, hogy aggódsz ezért, csak az S6 Edge-dzsel , meg az S8-cal sikerült ilyeneket kiviteleznem, mint ahogy azt is, hogy lövök egy képet, meg akarja más nézem, mire átveszi a telefont, már el is nyomkodta valahová. Agyf*sz.
ollie: nézd, ti értetlenkedtek, dekrer-rel, ha más másképp gondolja, mit ti (csakazesnyóc). Nem először, nem csak ebben a topikban. Bocs, hogy megemlítettem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Hálózati / IP kamera
- Medence topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest