- iPhone topik
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
Mp3Pintyo #19 üzenetére
Én mégis megmaradtam inkább a 2016 os Galaxy Tab A-nál, kipróbáltam ugyan a 2018-as sima ipadet de nekem ez a formátum egyáltalán nem jött be. Hiába lassabb meg akadozó az androidos tablet mégis sokkal jobb rajta egy csomó dolgot csinálni És furán hangzik de összehasonlítva a 2018 as sima ipaddel sok dologban szerintem jobb illetve filmnézésre kifejezetten jobb, a hangja is jobb, kijelző is. Ipadnek Borzasztó doboz hangja volt, berezonalt amikor az ember hallgatott rajta valamit, a nem laminált kijelző pedig nagyon zavaró, a fém ház csúszós. tudom hogy ez nem a pro verzió hanem csak az alap csak azért írtam le mert mindenki odavan az iPad ért de szerintem az olcsóbb iPad ami olyan 90 ezer körül van nem annyira jó.(hozzá kell tenni hogy én nyitott vagyok minden rendszerre és mellette pedig iPhone volt szóval nem a rendszer ellen tiltakozom hanem maga az eszköz nem volt jó szerintem)
Nekem amúgy is totál érthetetlen ez a formátum amit az iPad nyújt amikor gyakorlatilag minden 16:10 vagy hasonló, mozi tv telefon - én egyszerűen nem bírtam megszokni az ipadet, még normál felhasználás közben is nagyon zavaró de filmet nézni meg egyszerűen borzaszto, mindenhol fekete csikok. Ha lenne esetleg egy ilyen nyújtott iPad akkor lehet hogy azt mondanám hogy megpróbálom megint.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple asztali gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Formula-1
- További aktív témák...
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Lenovo Tab 7 Essential
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest