- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
mihail38 #204 üzenetére
Ennek ellenére már az MA cikkbe is bekerült ez is vagyis mégiscsak igaz...
Az ügyről egyelőre sem az Egyesült Államok illetékes szervei, sem a Google nem adott hivatalos tájékoztatást,
Szóval akkor most mi is van? Valaki kamuzik egy ilyen színvonalas amcsi lapnál? Naa ki akarja kimagyarázni ezt is? -
hito
nagyúr
válasz
mihail38 #177 üzenetére
Rendben van. Te írtad, hogy reméled dual simes lesz a 12. Erre írtam, hogy már az XS is az volt. Egyébként meg a Voda hozzáállása aztán tényleg a legalja. Sokáig dual simes telefonjuk sem volt, mert attól reszkettek, hogy a user merészel másik szolgáltató kártyáját is belerakni a telefonba. Sőt, amíg tudták a függőséggel is gáncsoskodtak. A leggusztustalanabb multi ami létezik. Tapasztalatból beszélek, 15 éve dolgoztam is náluk 2 évet. A Telenorral nincs bajom, de nem rúg labdába itthon a Telekom mellett.
-
Persie12
aktív tag
válasz
mihail38 #163 üzenetére
Jövőre úgyis cserés lenne a telefon szerintem. Mondjuk még semmi baja, szóval ezért is érintene a érzékenyen a "kötelező" váltás ha ezt a közeljövőben kéne megejtsem. Mivel több mint két éves a telefon ezért nem bosszúskodok annyira mintha mondjuk pár hónapos lenne csak.
-
Gubu0101
veterán
válasz
mihail38 #163 üzenetére
Én nem parázok pl.nekem már gugli mentes.
De nem hinném,hogy ennyire kicsesznének majd a már meglévő gugli s készülék tulajdonosokkal
Az a baj,hogy dual simes készülékekből meg kb 0 amire azt mondanám,hogy megvenném.
Talán az i12 ami szóba jöhet,feltéve ha dual simes lesz -
Persie12
aktív tag
válasz
mihail38 #143 üzenetére
Bocsánat, lehet nem úgy írtam le ahogy gondoltam. Szóval igazából arra lettem volna kíváncsi hogy a Mate 10 pro mehet a kukába ezek után? Ez alatt azt értem hogy olyan lesz a rendszer mint HMS alatt? Mármint nem fut majd egyik google alkalmazás sem? Bocsi csak kicsit fáradt az elmém mostanság.
-
Szakiii
addikt
válasz
mihail38 #143 üzenetére
Ha ellehetetlenítés a cél, nem tartom kizártnak hogy közeljövőben egy olyan update jön ami majd arról szól, hogy ha nem tudod updatelni a google szolgáltatásokat akkor nem fog működni ez a rész. De szerintem nem maga a google itt a mumus szóval ez is csak kormány nyomás hatására jöhet el.
Mindenesetre nincs ész érv jelenleg huawei telefon vásárlása mellett. Ár/értékben nem jobbak annyival mint bámi más saját kategóriájukban, hogy ezt a cumit megérje vállalni.
Írták többen is hogy mi van ha samu-ra is rámennek. Arra kis esélyt látok már csak a bérgyártás miatt is, az egy applet is igen csak rosszul érintene ha ott indulna el egy harc, de továbbra is kína a célpont én ezért ettől nem tartanék.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 11 Pro Max 256GB 12 hónap garanciával
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest