Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#06658560 #51 üzenetére
A régebbi VLIW felépítés mellett nem csoda, ha ültek rajta. Az nV közelébe sem értek vele compute téren.
A GCN-t viszont érdemes fejleszteni, mert van benne elég komoly potenciál pl. a DP sebesség terén lenne is mit.mod: Vagy az Apple nem frissített 6 évig? ( lehet, hogy félreértettem
)
-
Én azt tapasztalom, hogy az ilyen gépek elé csücsülő "művészek" mind MAC pártiak, és jobban szeretnek Mac-en dolgozni.
De mit értesz az alatt, hogy kicsinálták az FCP-t? Ott van az FCPX. Azzal mi a baj?
Ismerősöm még a régi munkahelyemen dolgozik és most akarnak beszerezni egy rakás gépet FCPX-szel.
Az XSAN is elég népszerű, mint MAC-hez, OSX-hez köthető cucc.
Amikor utoljára ilyen helyen dolgoztam, akkor még az AVID, vagy BlackMagicDesign hardverei sokkal jobban működtek Mac-en. Nem beszélve arról, hogy az Autodesk linuxos gépeivel is jobban együttműködtek - nem dobott sosem képkockát capture közben, mint Windows-on.
Az utóbbi 2-3 évben nem tudom, hogy mennyit változott a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest