- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
Aki ilyen öreg motoros, az szerintem egyetért velem abban, hogy a jelenlegi DX rettenetesen erőforrás pazarló, és vannak korlátai, amik számos helyen visszaköszönnek. Az, hogy a low-level ezeket megszünteti, nem csodavárás, hanem tény, még akkor is, ha a PH írja. Pont.
Ne tereljünk... én nem mondtam, hogy itt lesz a Kánaán. Azzal vitázz amit leírok, ne azzal, amit belelátsz a mondandómba.
Aki tudja megoldja, aki nem tudja, az marad az eddigi API-k mellet, és gyártja tovább a csőben zajló, buta AI-s, 500-1000 méteres látótávval rendelkező játékait, aztán, ha "esetleg" beindul a VR láz, akkor majd lehet pislogni.
Egyébként mikor volt olyan, hogy egy frissen megjelenő DX verzió 2-3 éves VGA-t is támogasson, illetve mikor volt olyan, hogy a legfrissebb windowsra (hivatalosan) ingyen lehetett frissíteni? Mert, ha ez nem is a Kánaán maga, de az eddigiek fényében nem rossz... szerintem.
-
-
-Solt-
veterán
Kifejezetten üdítő ilyenekről társalogni olyanokkal, akik még arra sem veszik a fáradtságot, hogy minimálisan naprakészek legyenek...
Teljesen természetes, hogy a WOT alatt azért nem dolgozik minden CPU mag mondjuk 80%-s terhelésen, mert hülyék hozzá, nincs pénzük megcsinálni, sőt ha tudnák sem akarnák, és ennek a DX-hez semmi köze... kizárólag a fejlesztő a limitáló tényező. Nincs több kérdésem...
A windowsról is jól átment amit írtam...
-
TESCO-Zsömle
titán
c) simán nincs pénzük, idejük, energiájuk olyan fejlesztőt felvenni, aki megírná a mostani lehetőségek között is normálisan?
A WoT minden idők legsikeresebb F2P játéka a valaha volt legnagyobb bevétellel.
Egyszerűen szarnak bele az egészbe, mert:
1 - Ez nem hozza, csak viszi a pénzt, inkább csinálnak két prémium tankot, darabját 8k-ért...
2 - A felhasználóbázis oroszlánrésze múltszázadi kövületeken játszik, így a prioritás inkább az, hogy ezeken is fusson valahogy, nem az, hogy a modern vasakat kihasználja... -
-Solt-
veterán
Nyilván ehhez az API-nak semmi köze nincs, az úgy jó ahogy van, a fejlesztők csak azért sírtak a low-level API-ért, mert nem volt jobb dolguk éppen... sőt az MS is csak azért állt elő a DX12-vel, mert éppen ők is pont ráértek, ingyen meg azért lehet frissíteni az új winfosra, mert az is csak jó nagy lehúzás... sőt azért írták meg úgy, hogy a 3 éves VGA-k is támogassák, mert így rá vagyunk kényszerítve a VGA cserére...
Vagy valami ilyesmi, pontosan én azt nem tudhassam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest