- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Értelem az érvelést, és részben elfogadom.
Ennek ellenére, ha holnap törvénybe iktatnak egy nagyon alaposan és egyértelműen megfogalmazott törvényt, miszerint minden szőke hajú szeplős 8-12 év közti gyermeket azonnal fejbe kell lőni, az szerintem még nem lesz jó szabályozás. Jogilag talán igen, de szubjektív értelemben mégsem. Én pedig nyilván erre akartam utalni, hogy nem tartom elfogadhatónak, hogy a törvényhozók ilyen szinten beleszóljanak a(z elvileg) "szabad piac" árképzésébe. Nyilván szubjektíven, de azt hittem, hogy ez nyilvánvaló volt. -
janos666
nagyúr
Nem akarok én belefolyni a törvényhozásba. Nem vagyok politikus
Sőt, hányingerem van a túlhízott bürokráciától, szóval ne küldj ilyen helyekre.(Egyébként pedig saját autóval vagy tömegközlekedéssel járok, taxiban még csak párszor ültem életemben és akkor sem én hívtam, Über-es kocsiban pedig még sehogy. Szóval itt csak az elvekről próbálok beszélni.)
Én csak a te hozzászólásodban szereplő logikai problémába kötöttem bele. Ezzel kapcsolatban pedig én akkor most arra kérnélek, hogy te erőltesd meg magad egy picit, és próbáld meg értelmezni, hogy ott mit írtam, hogy szerintem hol van ott a bullshit (esetleg konzultálj azzal, aki téged szövegértelmezésre és/vagy beszélni tanított, ha nem megy két tőled idézett szövegrészlet értelmezése
).
(Csak azzal az állításoddal volt gondom, hogy szerinted jól van valami szabályozva, ami szerintem borzalmasan van szabályozva. -> bullshit)
-
janos666
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest