- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
attila9988 #31 üzenetére
Én olyan régivágású ember vagyok aki DOS-on kezdett el anno dolgozni. Nekem, bár akkor még fiatal voltam már a Win95 beta (úgy '94 végén) is hatalmas változás volt. Nehezen, de megszoktuk az új rendszert. Szerintem ezt a Merto felületet is meg lehet idővel szokni ahogy az Office 2007-2010 kiadások szalagmenüjéhez is hozzászoktunk mára, de az is igaz hogy ha lesz rá lehetőség akkor W8 telepítés után az egyik első dolog lesz a "classic" kezelőfelület visszaállítása akár lesz erre beépített módszer akár nem.
A W7-be is kapásból visszaraktam eleinte mindenhol a gyorsindítást amit a Vistaban és a korábbiakban megszoktam és használtam, pedig nem volt rá "next-next-done" jellegű beépített eljárás. Mondjuk ma már nem teszem mert nem hiányzik, megoldottam másképp. -
Ez is szerintem emberfüggő. Én pl. megvettem a VistaX64Ultimate és a 7x64Ultimate dobozos változatát magamnak otthonra is. Eredeti NIS2012-t használok 5 gépes licenszel, Office2007-ből viszont VLK-t használok, de tudom hogy léteznek különböző loader és aktivátor programok amivel az ellenőrzés megkerülhető.
Persze ismerek olyat aki mindent letorrentez és egy fia eredeti programja sincs, a szája viszont akkora hogy szinte mindent képes kirtizálni ennek ellenére. -
válasz
atti_2010 #19 üzenetére
Szerintem nem érted amit írtam. 3 éve lehet 7x64Prof volume licence-t venni amire elég sok régi XP-s konfigot komlett lecseréltünk, de van még bőven cserélnivaló mert ugye bevételből minden cég ahol az IT kiadás is gazdálkodás alapú, azaz amire van keret mehet amire nincs vár. Ha elveszik a 7VL lehetőségét és lesz helyette 8VL akkor lesz 3 vagy 4 különböző rendszerünk. Azaz amivel bajom van hogy túl rövid ez az idő amit a 7 életciklusának akar az MS a vevőire ráerőszakolni.
-
Persze ez mind szép és jó amik mint újdonságok a W8-al bemutatkoznak, de pl. nálunk van pár száz gép, ennek egy része XP SP3, egy másik része VistaX64 a maradék meg 7x64Prof. Szerinted jól mutatna a következő beszerzéskor egy harmadik alapjaiban különböző rendszer az infrastruktúrában, mert a Microsoft szerint nem voltunk elég gyorsak és gazdagok ahhoz hogy egyszerre az összeset kicseréljük? Hogy hoznád össze a három generációt (mind SW min HW téren) egy jól működő rendszerbe?
Magánemberként amikor otthon az ember évente gépet fejleszt vagy rak össze esetleg márkás gépet vesz ott természetes hogy érdemesebb már az újabb technikát választani. -
válasz
Brutális eb #12 üzenetére
Én már megelégednék egy ingyenes office basic kiadással is. Az oprendszer meg legyen 50-100€ közötti maximum áron és akkor jóval többet tudnak belőle eladni.
-
Hajaj, sok helyen még most tervezik hogy 7-re optimalizált rendszereket kezdenek el kiépíteni a régi XP-s környezet helyett. Főleg ipari környezetben, ahol 4-5-6 év egy technológia "életpályája" és az implementálás is igénybe vesz legalább 1-2 évet. Amikorra lehetővé válna a teljes körű és problémamentes implementálás addigra megszüntetik magát a terméket, azaz a 7-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest