- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Szerintem félreérted. Most is használhatsz jelszót, PIN kódot, windows hello-t a bejelentkezéshez. Nem ástam még bele magam a dologba, de ezek továbbra is megmaradnak (legalábbis én így értelmezem), de ha egy olyan accountod van, amihez nem tartozik jelszó, akkor küld a telefonra egy megerősítő kódot, és azzal léphetsz be arra a gépre.
Ha jelszót, PIN-t használsz, szerintem akkor továbbra sem lesz szükség telefonra. -
Male
nagyúr
Dehogy, a lényeg, hogy a telefonszámodat is garantáltan hozzá kötik a fiókodhoz, ez az adat még kellett nekik ellenőrizve
Szuper, most is élvezem, amikor az ujjlenyomatot épp nem ismeri fel, aztán kidobja, hogy adjam meg a PIN kódom... sokkal egyszerűbb megjegyezni ám a számtengert, mint a jelszót
(Amúgy ez valami technikai akadály, hogy a jelszó nem jó, hanem csak a PIN kód? Telefonon is utálom, hogy nem lehet jelszót használni helyette.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest