- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
"a pin-kód áldás, olyan bonyolult jelszavakat használok"
Igazából nem értem, miért jobb egy 4 számjegyű kód akkor, ha PIN-nek hívják, mintha jelszónak?
Ha pl. nekem az a jelszavam, hogy 1234, az miért kevésbé biztonságos, mint a 1234pinkód? Ráadásul a pinkódnál tudható, hogy csak számok lehetnek benne, tehát 1/10000 az esélye, hogy valaki kitalálja. -
vlevi
nagyúr
Valószínű. Vagy lila. Nem tudom.
De ebben a cikkben arról van szó, hogy, ha az accountod össze van kötve egy telefonnal, akkor SMS-ben kapott kóddal beléphetsz arra a gépre, és ott beállíthatod a windows hello, vagy pin kódos bejelentkezést. Most úgy látszik, erre vannak ráizgulva, hogy a jelszó helyett valami mást találjanak ki."If you have a Microsoft account with your phone number, you can use an SMS code to sign in, and set up your account on Windows 10. Once you’ve setup your account, you can use Windows Hello Face, Fingerprint, or a PIN (depending on your device capabilities) to sign in to Windows 10. No password needed anywhere!"
Aztán majd lehet, hogy később ez is úgy jár, mint sok más, insiderként bemutatott, de be nem vezetett, vagy gyorsan megszűnő szolgáltatás. Pl. a sets is a 1809 egyik nagy beharangozott újdonsága lett volna (címsorban füleken elhelyezett alkalmazások), de az insider verzióban való próbálkozás után nem vezették be, sőt, az insiderből is kivették. Vagy taskbaron a névjegyek eszköztár. Arra se vár nagy jövő. [link] , [link]
-
vlevi
nagyúr
Szerintem félreérted. Most is használhatsz jelszót, PIN kódot, windows hello-t a bejelentkezéshez. Nem ástam még bele magam a dologba, de ezek továbbra is megmaradnak (legalábbis én így értelmezem), de ha egy olyan accountod van, amihez nem tartozik jelszó, akkor küld a telefonra egy megerősítő kódot, és azzal léphetsz be arra a gépre.
Ha jelszót, PIN-t használsz, szerintem akkor továbbra sem lesz szükség telefonra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest