- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Ja, a kínai Nokia, a TCL. Azért szerintem pöszén állna a szája itt sokaknak, ha a Samsung vagy az Apple többé nem gyártana telefont, csak szoftvert fejlesztene, úgyhogy ez a hasonlat rosszabb már nem is lehetett volna.
(#30) pusszycat:
Figyi, mondom, nézz utána inkább, mi az az 5G, nagyon súlyos tévedésben vagy. Kb. a migránsok dzsihádot követnek el a Keletiben a magyarok ellen-szint, amit képviselsz, csak épp a telefóniában. Az Ericssonnak dolgoztam, mikor a telekommunikációs szerverrendszerükbe elkezdték leprogramozni az 5G-t 3-4 éve, tudom, mit beszélek. -
pusszycat
nagyúr
Silenzio: Saját szavakkal elmagyarázva lentebb.
Van 2 telefonom (lentebb írja) mi a f@szé cserélném le,ha csak nem kapok valamit amit ezek nem tudnak. Pl. az 5G miatt.
Biztosan sokan meglepődnek majd de ha lesz itt helyben 5G (még nincs csak nagyobb városokban "nem MO.-n") és nem tudja a telefonom lehet stroke-ot kapok. Ezt nem kockáztathatom meg.Bárhol vagyok legyen mindig gyors net kéznél.,ha kell megosztom laptoppal,tablettel,másokkal. Röviden ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 8 GPS + Cellular (E-SIM), alumínium, 45 mm
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest