- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett Androidra is az Adobe Photoshop
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
Veled. beX-elni valamit szoktunk, amikor azt akarjuk jelezni, hogy az van, vagy az a helyes, tehát szerintem a "nem x-elte az rgb-t ennél a terméknél nem helytálló, mert akkor nem lenne benne pilács. Talán könnyebben érthető lenne valami olyasmi, hogy ennél is x-elte, vagy ha már szójáték, akkor "nem skippelte", vagy mittudomén.
Locutus: jaja, ezt én is adnám, mert ez inkább egy nem különösebben olcsó dísztárgy, ami még hűt is kicsit és nem fordítva. Igazából nincs ezzel baj, de ez alapvetően egy másik kategória szerintem (bár ahogy látom, lassan már ez az "új pi*a"
).
-
snorbi82
senior tag
Akkor velem van a baj. Én értem a szójátékot.
X - a hűtési segéd eszközre elhelyezett x - re vonatkozik és ebből kerekedett egy érdekes szójáték. -
Kisbocs06
tag
Arra gondolhatott az író hogy 2020 ban már egyáltalán nem meglepő az RGB , sott szinte már alap és az lenne szokatlan ha nem lenne ledes .Ettől függetlenül a cím az értelmetlen és ami a lényeg lenne a hűtési teljesítmény arról nem sok szó esik ( pedig külön van hozzá egy jelző ami felkeltette a figyelmem hogy " némi hutesre is alkalmas " azt vártam volna hogy szépen világít de gyengén hűt .Nagyon esik a színvonal sajnos .
-
Locutus
veterán
Lassan kategóriákban lehet sorolni a ventiket, a szerint, hogy csak dizájnra való, vagy hűtésre is alkalmas-e.
-
dabadab
titán
Érti valaki a címet?
Én arra tippeltem, arról szól, hogy nincs RGB a ventillátorban, de ezek szerint rosszul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged