- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
Nezd, iPhoneon lattam meg a cikket, iPadrol irtam a hozzaszolast, most meg macmini elott ulok, nem kell reklamozni. Ez a kijelzo kurva draga, az hogy tudnak a hibarol halalosan nem erdekel, amikor egy jo kijelzo araba kerul az, hogy emelheto alvannyal kerek egy 700k-s monitort, ami NETTO UGYAN AZ a monitor, mint ami abban az iMac-emben van amit 579ert vettem (csak abban epp egy komplett gep is van a monitor mogott) , akkor had ne tekintsek mar el ettol a hibatol azert, mert szegeny mernokok tudjak. Adjanak ki jo termek, akkor nincs gond. Ahova araznak oda meg a tokeletes is keves a legtobb esetben, leszarom, hogy tudjak e hogy gyarilag rossz. Ha van arc 150k-t elkerni egy 700k-s kijelzo melle azert, hogy ne csak donteni hanem emelni is tudd, akkor az legyen rohadtul hibatlan. Vagy meg annal is jobb.
-
ROBOTER
addikt
Szerintem pedig most igaza van a kritikus véleményt megfogalmazóknak.
Ez egy meglévő hardver és szoftver átültetése, mit lehetett benne elrontani ennyire? És egyébként ha már 660 E Ft / 800 E Ft a monitor, nem lehetett volna egy eleve -méretéből és optikai tulajdonságaiból adódóan- komolyabb kamerát beleépíteni? Mi a francot keres egy szelfikamerának használt hardver egy ekkora és ilyen árú monitorban?
"Mert minden gyártó, minden terméke hibátlan kiadáskor…"
Azért ez nem olyan, hogy nem kompatibilis valami kiegészítővel amit nem teszteltek, vagy alultervezték mechanikai szempontból és egy idő után gyakori a meghibásodás. Ránézel, szar, így nem mehet fogalomba. De idáig SEM jutottak el.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- Gigabyte Aorus FV43U 43", 144Hz, 4K, AMD FreeSync Pro monitor
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- AOC Agon AG273QCX, 27 col, 2560x1440P (QHD), 144 Hz, Curved (hajlított) - elkelt Hiksan kollégának
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest