- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namelesske
addikt
Örülök ha még elmegy egy évet ez a f. o . s.
Nekem minden meg van. Attól ne fossál. Nekem még a 2005-ben vásárolt ASUS K8N lap cuccai is megvannak a gépen. Persze ha bedöglik a vinyóm (napok kérdése) akkor fújhatom úgyhogy majd éjszaka neki is esek mindent felrakni dropboxra meg google drivera.
-
xxxxxxxxx
tag
Nem jön havonta drájver.. hm.. 2ön áll a vásár vagy jobban optimizálják vagy egyszerűen csak nem fog havonta megjelenni frissebb meghajtó program.
Ha maradnak az utóbbinál akkor én úgy gondolom még inkább erőltetőbbé válhat az újabb videokártyájuk vásárlása hiszen a régebbi típusokat szinte elfelejtik és az újabb játékokhoz már semmiféle optimalizáció nem lesz ergo szarul fog menni. Vedd meg az új kártyájukat amit a meghajtó programjuk is támogat és valamelyest játszható lesznek a friss játékok.Nekem 6870es kártyám van már a 12.4es WHQL vagy micsoda drájver folyamatosan 100% on használta a GPU-t csak nem értem miért.. immáron 12.5ös béta van most fent.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Felváltva. Ez kellett ahhoz, hogy havi szintű legyen a frissítés, mert egy csapat nem csinál meg havi szintűre egy támogatást. Számold bele azt, hogy 2-3 hét a WHQL aláírás. Függően a termékek számától. Az AMD ezt most a DX11-es termékek kizárólagos támogatásával két hétre redukálta, de korábban azért még ott volt a HD 2000-3000-4000 sorozat, amiket tesztelni időbe került. Azzal volt 3 hét, amennyit az MS eltöltött rajta. Na meg ugye a pénz sem mindegy. Minden aláírás pénzbe kerül, és ezeket termékenként fizetik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen SSD-t vegyek?
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Elden Ring
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Forrmell.enn
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest