- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namelesske
addikt
Örülök ha még elmegy egy évet ez a f. o . s.
Nekem minden meg van. Attól ne fossál. Nekem még a 2005-ben vásárolt ASUS K8N lap cuccai is megvannak a gépen. Persze ha bedöglik a vinyóm (napok kérdése) akkor fújhatom úgyhogy majd éjszaka neki is esek mindent felrakni dropboxra meg google drivera.
-
Namelesske
addikt
Amikor jön új szolgáltatás akkor frissítek
de amíg a Changelog abból áll hogy ilyen improved olyan improved és a fórumokban tele van, hogy fúj de szar a legújabb Vision Control Center stb... addig minek frissíteni. Mindent csak ésszel. Nem mondtam én hogy maradjunk a kőkorszaknál. Csak a nagyobb verziószám meg újabb verzió nem egyenlő a jobbal.
If it ain't broke, don't fix it
Szerk.:
A legújabb VCC és referencia driver hatására nyertem félóra üzemidőt (2009 óta ugyanazt a drivert használom). Na ezt nevezem fejlesztésnek és elég is volt most frissíteni amikor már szarakodott minden HW gyorsított cucc...
-
Namelesske
addikt
Eleve szerintem az külön
sikeresérdekes ember lehet aki felrakja minden hónapban a legújabbat. A Windows is nagyon szereti.Én úgy vagyok vele ameddig nincs baja addig nem frissítek semmilyen drivert. Mert minek? A legtöbb ígért teljesítménynövekedés úgysem szokott igaz lenni. Inkább legyen valami energia gazdálkodás szempontjából nagyon jó. Jól bírja az új hw gyorsított vacakul megírt programokat, legyen nagy a hibatűrése, alvó állapotból azonnal induljon és STABIL legyen. 2-3 FPS nem ér annyit. Amit szép grafikonokkal beállítanak világmegváltásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest