- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- MIUI / HyperOS topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felesbandi
senior tag
Tech közösségekben sokan nem képesek elvonatkoztatni a saját igényeiktől. Különösen ha hardveres specifikációkról van szó.
Én speciel olcsó Android-ot használok és mióta volt iPad-em azt is tudom, hogy ha drága telefont vennék, az is Android lenne. Ennek ellenére amikor barátnőmnek új telefon kellett, iPhone-t ajánlottam gondolkodás nélkül.
Lehet utálni az Apple-t, en se csípem őket, de naivitás lenne azt gondolni, hogy bármely más gyártó nem állna elő hasonló húzásokkal, ha az Apple pozíciójában lennének. Az összes vállalat pénzt akar termelni (nyilván), nincsenek itt rosszak és jók. Ha valamelyik a usereknek kedvez az se jófejségből van, hanem valamilyen érdekből.
Új hozzászólás Aktív témák
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Filmvilág
- Gurulunk, WAZE?!
- OLED TV topic
- Gumi és felni topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest