- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tranceplanet
addikt
válasz
Donki Hóte #217 üzenetére
A rendeléseddel a kínai GDP-t növeled. Kína exportra van berendezkedve, naív vagy, ha azt gondolod a szállítási költségbe Kína belerokkan. Szállítási költségük aprópénz az exportból származó bevételhez képest.
Már a Xiaomin is bootloader-t kell nyitni a mókoláshoz, de a lehetőség adott. A samsung nem szimpi a sok bloatware miatt, persze samura is vannak custom romok, mégha a gari ugrik is. Igazából minden gyártónál vannak nemkívánatos appok.
-
tranceplanet
addikt
-
tranceplanet
addikt
Végigolvastam ezt a rengeteg hozzászólást.
IOS vs. Droid
Apple vs. Xiaomi
...Szerintem inkább annak kellene örülni, hogy van választási lehetőségünk és eldönthetjük, hogy mit teszünk be a kosarunkba, van egészséges verseny. Amennyiben az USA határozná meg, hogy mit vehetek európában, akkor Apple és IOS lenne és pont. Ez az irány nekem nem tetszik, szeretem, hogy van lehetőségem választani és ez jó. Tetszik, hogy van robotporszívóm, mert ki tudom fizetni és nem vagyok köteles az iRobot Corporation termékét választanom. Ide most még rengeteg terméket le tudnék írni, a végső konklúzió, hogy a Xiaomi elérhető áron kínál minőséget. A jövőképem is úgy néz ki, hogy megvan a lehetőségem a választásra. A nyugat egyszerűen nem tudja megemészteni, hogy Kína meghatározó tényező. Azt is el tudom fogadni, hogy vásároljuk nyugati termékeket, de számomra is elérhető legyen árban, a fizetésemhez mérten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest