- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Divinity
őstag
válasz
Dilikutya #74 üzenetére
A Windows rossz példa. (Nem csak azért mert a rendszer is kaki.
)
Ugye az egy zárt rendszer tehát magától a gyártótól veszed. Ellenben Android esetén nem feltétlen a Googletől hanem magát a rendszert is a hardver gyártótól. Ők is megtehetnék, hogy csak a HAL-t és a drivereket frissítések, sőt sok esetben még ez sem kötelező, természetesen vannak olyan esetek ahol szükség van rá de nem feltétlenül mindig. Ellenben mivel a hardver gyártó szállítja a szoftvert is teljesen átformálja így már nem azt a rendszert kaptad amit a Google küldött az OEM-eknek.
Ezért tud annyira pörögni némely készüléknél az xda is. Lényegében ha mindenkinek megfelelne a Google felé Android akkor gyorsabban menne a dolog mert csak a HAL-t kéne hozzá igazítani.
De ahogy mondtam, majd a Treble azért gyorsít a dolgokon. -
Divinity
őstag
Szerintem a zöld robotnál nincs értelme az ilyen diagrammnak. Egyszerűen túl nagy a piac. Túl sok a szereplő és túl sok eszközt hoznak így ez lényegében nem a rendszert minősíti hanem az OEM-ek hozzáállását.
Egy S8-at nyúzok és már nagyon várom az Oreot (hetek kérdése még), előtte iPhoneom volt, arra jöttek szépen a frissítések de ez gyakran nem tett jót, az utóbbi időben elég húzós volt már így inkább örülök, hogy itt több körös béta teszten ment át előtte.
Huh, kicsit elkalandoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest