Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
icp1970
senior tag
Köszi a cikket.
-
spect80
senior tag
válasz
szupermacs #120 üzenetére
nekem eddig nem voltak rosszabb tapasztalataim, mint a hivatalossal (mondjuk jellemzően csak 1-2-től vásárolok)
-
spect80
senior tag
válasz
Massmurderer #111 üzenetére
Az 1 éves gari mellett azért sem lehet gyártói garanciális, mert Magyarországon hivatalosan nem forglamazzák a dual sim-es verziókat. Azokra pedig nem vállalnak gyártói garanciát.
#118: Én
-
szupermacs
veterán
válasz
Ilyen helyekről ki vásárol?
-
FIREBLADE78
addikt
Akksi nem elég jó? Kétx annyit bírja,mint a 6s. Barom.
-
.Szaki.
addikt
válasz
hitchins #110 üzenetére
A 6 és a 7 között elég nagy különbség van (mai telefonoknál már csak a hátlapról érdemes beszélni) pont annyi, hogy az egyiket ízlésesnek lássam, a másik pedig ne jöjjön be. Pl az i6-nál a kilógó kamera karimája nem tetszik, az antenna csíkok sem szépek, a 7-nél ezt jóval ízlésesebben csinálták meg, a 7 Plus esetén pedig a dupla kamera is esztétikusabbá teszi a hátlapot a szememnek. A 7 és a 8 között, ahogy azt én is írtam, lényegében semmi nincs, mert én továbbra is tartom, hogy a 8 inkább egy 7S, csak az anyaghasználat más. A sima és S verziók közt pedig tényleg nem szokott érdemi változás lenni forma terén.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
A samsung oldalán fel van sorolva az összes HIVATALOS viszonteladó. First Phone, Media Markt, stb.
Maradjunk azoknál az áraknál. -
galaxys80
veterán
válasz
Sikerült 3 GSM boltot belinkelned.
-
törölt tag
válasz
Papa, szerintem zárjuk rövidre a dolgot.
1. Nézz utána a Samsung gyártói garanciának.
2. Minden Sufni GSM azt ír, amit akar, aztán az üzletben, vagy a kézbesítés után jön a pofáraesés.
3. Javaslom, hogy ismerkedj meg a keresőoptimalizálás fogalmával, meglepő dolgokra fogsz rájönni.Csumi!
-
.Szaki.
addikt
Ennyi erővel az is érdekelne, hogy a 8-ról mi a véleménye, ami ugyebár idei modell és lévén, hogy ez igazából egy 7S, sok különbség nincs az elődjéhez képest..
Formára egyébként szerintem mind a 7 mind a 8 teljesen rendben van, a X pláne, ha olyan iPhone-t kéne mondanom, ami nem igazán tetszett soha, az a 6-6S Plus.
-
GodGamer5
addikt
Az IphoneX-ről eddig csak rosszat hallottam, úgyhogy nem izgat ez az egész, frankón elvagyok a 7plus-ommal.
-
janeszgol
félisten
válasz
Massmurderer #99 üzenetére
Az az 1+1 úgy néz ki ott, hogy 1 év gari a pult alatt és további egy év lópikula van rá. Természetesen a feltétel az, hogy a bolt megmarad a vásárláskori cégjegyzékkel.
Ricardo, az a fickó sose volt normális. Bakker, ők csinálták azt is. Amúgy szerintem szép lehet a klasszikus forma is, az iPhone 8 pedig egyenesen műremek kinézetre. Gyönyörű.
-
-
galaxys80
veterán
válasz
Massmurderer #101 üzenetére
Az. Mivel normális helyen 2 év gyártói garanciát adnak a Samsunghoz.
-
törölt tag
válasz
Massmurderer #101 üzenetére
Linket.
-
törölt tag
válasz
Massmurderer #99 üzenetére
Egyem a húsod, nincs olyan, hogy egy iPhone nem Apple garis. Mindegy, hol veszed.
-
törölt tag
válasz
Massmurderer #97 üzenetére
Bolti garis iPhone? Ma is tanultam valami újat.
-
<Lacy85>
addikt
Hát azért ha hozzá vesszük azt is, hogy a samuhoz alapból egy tök jó fülest adnak, meg nem kell külön 30 ezerért gyorstöltőt venni... mindjárt nem olyan kicsi az a különbség.
De amúgy az iX miért is a Note 8-hoz van hasonlítva? Mert az a legdrágább Samsung, és így "nem olyan sok a különbség"?
Max a dupla kamera miatt lehetne, amúgy meg simán mehet az S8 mellé. Csak zgye az jelenleg pont fele annyiba kerül, mint a 10-es iPhone. -
Ricardo
titán
Kiderült, hogy nem is akarták a kijelzőbe építeni az ujjlenyomat olvasót
Sőt azt is megtudhatjuk, hogy a 7 "most már csak zavaros alkatrészeknek tűnnek egy házba csomagolva. " -
CsabaZz
tag
"..., hanem mert ios a sajat hibaival es korlataival jobban bejon perpill. mint android a sajat hibaival es korlataival."
Az egyetlen dolog, amit hiányolok az S8-ból az az X gesztusvezérlése. Baromira tetszik, persze van benne (számomra) hiányosság (az az app kilövés borzalmas, lehetett volna inkább úgy, hogy ha a képernyő tetejéig húzom az appot, akkor lője ki), de ettől eltekintve tutto bene.
-
törölt tag
válasz
Massmurderer #90 üzenetére
Sufni GSM garis Note8 vs Apple garis X. Grat.
-
GALARDO
addikt
válasz
Massmurderer #90 üzenetére
Az infóim a gyártó hivatalos weboldalairól származnak.
-
agabe
addikt
Te ugyis utalod az X-et mindegy mennyibe kerul
A 7plus most a legjobb ar/ertek aranyu, ha valaki olcson akar jot, akkor fel evesen mar kaphat olyat ami X aranak felebe se kerul, es meg a tarhely is nagyobb.
8plus erdekes kerdes, mert annyival nem jobb, de ha uj vasarlas, es hivatalos forgalmazotol, akkor inkabb 64-es 8plus mint 128-as 7plus mivel csak 16ezer Ft a kulonbseg (sot gsm bolti arak kozott is hasonlo az elteres), es legtobben 64Gb-ot sem hasznaljak ki.
X aranal elvetettek a sulykot, de sajnos jovore samsung sem fogja visszafogni magat. -
Jhonny06
veterán
válasz
collecting #22 üzenetére
"Akkor én valami alternatív Almauniverzumban létezek"
Valószínűleg így van. Inkább a felhasználói visszajelzéseknek hiszek, mint 1 ember "tapasztalatának".
-
kchris78
veterán
válasz
#65577472 #79 üzenetére
igen, ez nem kotelezo dolog. Annyi elonye megvan hogy hamarabb kijon ha valami gaz van a panellal - gondolom a pixel 2 xl es beegesek par het utan is igy jottek ki. 100% fenyero plusz sokat volt ott statikusan valami. kivancsi vagyok mikor jonnek az elso ilyen hirek az Xrol, biztos ennek is nagy hirverese lesz majd
.
-
törölt tag
Ha arról lenne szó, hogy 55 ezer Ft-ot hajlandó vagyok kifizetni egy telefonért, de 100 ezer Ft-ot már nem, az teljesen rendben van. 300 ezer Ft felett ez a differencia már nem tényező.
(#81) Krisztián Ha olvasnád a hírt is, nem csak gépelnél, akkor tudnád, hogy melyik 10 telefonról van szó...
-
kchris78
veterán
válasz
#65577472 #66 üzenetére
ha veszel egy dizelautot nem fogod ugy vezetni mint egy benzinest mert sokkal hamarabb tonkrevagod. ez igaz amoledre is, minden amoledre. a cikk probal felhasznaloi hasznalatot szimulalni de a fenyerot meg kozben feltekerik fix 100%-ra. ami x telefonnal a fenyerot jelent y telefonnal b fenyerot, es abszolut nem realis ez a szemkifolyato fenyero. ertheto hiszen igy hamarabb lefut a teszt.
-
-
-
agabe
addikt
A teljes teszt amire az iras epul itt olvashato . Konnyebben torik a hatlapja ezen teszt alapjan mint I8-nak ezert kapott annal alacsonyabb ertekelest, de samsung S8 parosanak is torott a hatlapja plusz annak az elej is.
100% fenyeron kevesebbet tud uzemidoben mint a legjobbak, es ebben samsungok jobbnak bizonyulnak.
2 honapig hasznaltam S8-at X elott (automata fenyeron azt is), es uzemideje annak gyengebb volt nalam, de nem emiatt lett X a vegen, hanem mert ios a sajat hibaival es korlataival jobban bejon perpill. mint android a sajat hibaival es korlataival.
Ugysem lesz mindenki szamara legjobb telefon sosem, ugysem lesz tokeletes telefon sem, max olyan ami valakinek a legjobb az osszes tobbi kozul, de meg azzal is mindig kell majd valami kompromisszumot kotni.
A teszt egyik oldalrol nem rossz, hogy legalabb probalnak valami hasznalhatosagot mero feladatokat krealni es aztan ez alapjan rangsorolnak, de ugyis mindenkinek mas a preferenciasorrendje, es masik oldalrol meg azt mondja maga a teszt is, hogy a legjobb 10 telefon kozott olyan kicsi az elteres osszessegeben, hogy igazabol mindegy melyiket veszi barki nem fog mellenyulni.
Ha az ar a fontos akkor one+ 5t, vagy ios-en maradva I7+ a legjobb vasar.Az itteni cikk cime borzalmas
-
-
-
Szakiii
addikt
Ez a cikk... vicc. Semmi baj nincs a teloval az arat leszamitva, nem jobb mint a konkurensek de nem is rosszabb. Brutalis flamekeltes az egesz cikk
-
Deck
titán
válasz
Viktor0610 #62 üzenetére
Hülyeség hát. De mit vársz tőlük..
-
-
kchris78
veterán
szanalmas ez a clickbait cikknev. en iphone7plusrol valtottam xre es ha picit is atvalt az ember fekete hatterre, siman veri annak az akksiidejet minden tekintetben.. plusz a leiras alapjan nem is az x a lenyeg, ph megis ezt emelte ki mintha errol szolna az egesz.
-
-
Cultus
tag
Nevetséges és szánalmas ez a hisztéria egy szar telefon miatt.
-
GALARDO
addikt
Az árához képest tényleg nem.
-
Ck.
addikt
Nem vagyok fanboy, semmi más Apple cuccom nincs és nem szoktam fórumokban sem osztani az igét, de már nagyon unalmas ez az örökös szapulás, meg hangulatkeltő cikkek, amik az utóbbi időkben mennek. Egyébként egy gyártósori minőség ellenőrzés messze nem = egy valós használati tapasztalattal.
De inkább fejezzük abba, én csak az akku témára akartam rávilágítani. -
-
galaxys80
veterán
Nem gondoltam volna, hogy egyszer idáig süllyed a ph. Kattintás vadász FB cikkek színvonala.És a napokban nem először.
Jól mutatja a hsz-ek száma, hogy még a trollok is gáznak tartják a cikket. -
arn
félisten
Mongy eleve meredek egy aktualisan kb 550 euros es 1100 euros keszuleket osszevetni.
-
doooo
veterán
válasz
collecting #32 üzenetére
"azt sem tudom, hogy ki vagy"
Lol... egy anonim fórumon ilyet nem tudni... c-c-c
-
-
no more
veterán
válasz
TheBikerider #48 üzenetére
Nahát!
Neked mióta van iPhone-od?
Vagy lehet az új avatarod miatt nem ismertelek fel.
-
-
bmwsan
senior tag
Tegyük hozzá hogy a 7 Plus is elég gyenge akksi idoben. Apple vonalon az egyik legjobb, de a droidos flagshipek mellett sajnos labdába se rúg.
Hogy témához is hozzászóljak, az iPhone X jó. Nagyon hosszú ido után itt végre láthatunk fejlodést, vagy legalábbb felzárkózást az ellentábor készülékeihez.
Aki OS-tol függetlenül választ telefont, annak komoly alternatíva lehet. Sokat gondolkodtam én is rajta, de ennyi pénzért jobb telefont is lehet kapni, ami az ÉN preferenciáimnak jobban megfelel (Fényképezés, üzemido, kijelzo). -
jUUh
addikt
De jó címe van a cikknek...
-
Diokhan
addikt
De pontosan baromságokat írsz, mert az, hogy apple fanboy vagy nem jelenti azt, hogy igazad is van abban, amit állítasz. Én is apple user voltam sok éven keresztül (jelenleg is macbookról írok), de aztán rájöttem, hogy nagyon rossz irányba mennek, és vissza váltottam androidra. Ezt csak azért írom le, hogy ne gondold azt, hogy egy megszállott droidossal beszélsz. November elején még iPhone-om volt. Jelenlegi Galaxy Note4-em jobb akkuidőben, mint tesóm 6S-e...
-
no more
veterán
Végül is rengeteg hibás darab van belőle. Én biztosan nem mernék X-et venni, inkább 8 Plus. Aztán ott a bughalmaz iOS11....
-
Diokhan
addikt
Legalább gondolkodj már, mielőtt baromságokat írsz. Tudod mi az, hogy SQC? Avagy statistical quality control, magyarul statisztikai minőség ellenőrzés. Ez egy mintavételezési eljárás sorozatgyártás esetén, mely a teljes legyártott mennyiségtől függően határozza meg a mintavétel mértékét, tehát, hogy hány darabot kell ellenőrizni ahhoz, hogy következtetni lehessen a teljes legyártott mennyiség minőségére. Ezen módszer alapján nem kell több ezer darabot össze hasonlítani egymással ahhoz, hogy tudjuk melyik teljesít jobban. De ha esetleg most az jutna eszedbe, hogy több millió darabot adnak el, és igaz lehet a több ezer darabos felvetésed, akkor is gondolj bele abba, hogy a teszt biztosan nem egy darab készüléken történt, tehát már eleve reálisabb eredményt kaptak, mint Te, aki egy készülékről egy másikra való áttérés után megérzésekre alapozva kijelented, hogy mindaz, amit a hozzáértők állítanak, baromság... 3x... Ülj le, egyes.
U.I.: Azt már meg sem említem, hogy a cikkben több gyártó készülékei is szerepelnek teszt alanyként, Te pedig egyazon gyártó két termékének egy-egy példányát hasonlítottad össze...
-
Ck.
addikt
Baromság, baromság és harmadszorra is baromság!
7 Plusról jöttem át, az akksi pedig semmivel sem rosszabb, simán hozza ugyanazt az üzemidőt, vagy akár jobbat. -
törölt tag
válasz
collecting #32 üzenetére
Nem én hülyéztelek le. Ha nem szakmai a hsz-ed, akkor pedig offold.
Mégegyszer, szép estét kívánok és védd a nem létező X-edet, ami nincs.
-
ZavaBalazs
őstag
"Az üzemidő nem elég jó, ..."
erre azért léteznek trükkök, amik javítanak rajta, igaz a többi iphone esetén is működik.
-
Quqesz
nagyúr
Sztem aki az első 10-ből választ rosszul nem járhat. Az egyik alma, a másik körte, nincsenek nagy különbségek már.....a mate10 pro sztem is beleférne a listába. Aztán mindenki azt vegye, amelyik tetszik és megengedheti magának. A többi csak flamkeltés......
-
collecting
tag
válasz
#65577472 #29 üzenetére
Figyu, szerintem álljál le a gyanusítgatással, és minimum érezd nagyon hülyén magad, mert mint mondtam, én nem vagyok senki letiltott fórumozó újraregelése. Nem hiszem, hogy bizonygatnom kéne neked bármit, azt sem tudom, hogy ki vagy, de ez a személyeskedés amit tolsz, nagyon gáz.
-
=Mentor=
őstag
Már az is nagy eredmény, hogy alig marad el a konkurenciától
-
törölt tag
válasz
collecting #26 üzenetére
A PH-t becsaphatod, de aki ismeri a gyerekes megnyilvánulásaidat, azt nem.
Sok itt a néhány napja regelt lelkes újonc, úgyhogy üdv Touch KO és a többiek!
Szép estét!
-
törölt tag
válasz
collecting #22 üzenetére
Kedves buvartacsko! Igazán kibírhattad volna azt a hátralévő 96 napot, amíg tiltva vagy, kár volt új reget csinálni.
-
.LnB
titán
Nincs a 10-ben Huawei.. Oké.
-
jacis
nagyúr
Nekem ennek ellenére is az iPhone X kellene mind közül.
-
hemaka
nagyúr
Jo, hogy nem azt mondjak: nem lett tokeletes.
-
Tkulcsar
kezdő
Köszönjük ezt az igen érdekes cikket, amiből igazából semmi nem derül ki csupán az hogy az ájfoniksz nem elég jó. Akkor már miért nem írtátok hogy sz*r, arra biztos több habzó szájú troll gyűlt volna össze a cikk alatt. Jó irányba haladunk
-
HKorn
veterán
AMOLED kijelzője makulátlanul teljesít, persze, mert a Samsungtól van
-
Szabcsizz
őstag
válasz
MikeWazowski #12 üzenetére
Én mondjuk tudnék jó pár hírt,pl a Moto Oreo frissítésével kapcsolatban. Csak hogy egyet említsek. De hát ha ez fontosabb..
-
janeszgol
félisten
Nem gondolom azt, hogy csalodast keltene a X. Lehet nem az elso vekony kavas telo, de elegge ossze van rakva. Amugy hulyeseg ez a lista, mert a Note mindenek felett termeszetesen.
-
joey04
titán
válasz
electrodoki #8 üzenetére
A bejelentés alatti topikban pörgött a számláló rendesen, de a tesztek után már nem annyira. Szóval igen, gondolom ezért jönnek így megfogalmazott cikkek, fel kell pörgetni a témát.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
electrodoki #8 üzenetére
Ez már kb. a legalja. Nincs semmi más hír...
-
Jhonny06
veterán
Megint kiadtak egy olyan készüléket, ami igazából beéri a piacon levő telefonokat, semmivel nem nyújt többet. Ezzel nem is lenne semmi probléma, de úgy marketingelik, mintha valami új dolgot csináltak volna, közben rohadtul nem. Kb. egy kötelező iPhone lett ez is, csak mondjuk kicsivel jobb, mint amit évente kiadnak. De azt hagyjuk már, hogy nem tudom hány éve dolgoznak rajta, amikor csak 1-2 éve vannak bazel-less telefonok, ők már biztos előtte elkezdtek rajta dolgozni, ugye? A kijelzőn felül meg semmi extra nincs benne. A napi használat bizonyította, hogy a Face ID megbukott.
-
Deck
titán
Nálam a top 10-be sem férne egy iphone se.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
electrodoki #8 üzenetére
Úgy néz ki a tegnapi cikk nem hozta azt számot, amit vártak tőle az oldal üzemeltetői.
-
electrodoki
aktív tag
Ilyen barom egy cikket.... Szánalom.. Kell a hsz, vagy mi?
-
Fred23
nagyúr
Majd jövőre vesznek a Samsungtól graféngolyós akkut.
-
ttt1
őstag
Miért is? Végignézted? A legjobb a kamerája a 10-esnek utána a 2. a 8-as iphone (de durván lealázta). Úgy védem az iphonet, hogy túlárazottnak tartom és sosem volt azaz nem vagyok apple fan. Megállapította, hogy a hátlap törik 100 ledobás után ,de hasonló eredményre jutottak a Samsung Note 8-al is és nem védte azt a gyártót sem!
-
aprokaroka87
nagyúr
Majd az Ájfon ipszilon jobb telefon lesz.
-
Gempas 70
aktív tag
szucsy89 . Úgy érted a teszteredmény a flamekeltő?
-
szucsy89
tag
Jó kis flamekeltő cikk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Legalábbis a Consumer Reports teszteredményei alapján az iPhone 8 például jobban teljesített, a Samsung elsőségét viszont így sem sikerült elvenni.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest