- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Üdvözlünk minden (leendő) Oneplus 6 tulajt a fórumon!
Kérdések előtt megkérünk mindenkit, hogy az összefoglalót olvassa el!
Így néhány felesleges kör megelőzhető.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bambuszpro
tag
válasz Marcsello31 #7136 üzenetére
Ez azért elég komoly gratula hozzá. Nekem az egyel kisebb verzió van tárhely ügyileg. Ha azt megfelezem, hogy dualboot legyen úgy mindkettő rendszerre elég szűk lenne az a 64-64 Gb. Írtam privátot a programok ügyében. Nem most fogom felrakni de ha az akku kezd gatya lenni benne és napi szinten kiidegel akkor majd teszek vele egy próbát mindenképp. Mostani jól belakott 11-es droidomat nem piszkálnám, örülők, hogy minden úgy működik ahogyan én azt szeretném
[ Szerkesztve ]
Manapság az okos telefonok és az ostoba emberek korát éljük.
-
Bambuszpro
tag
válasz Marcsello31 #7134 üzenetére
És mennyire használható barmire is? Poénnak jó, én is gondoltam rá de mivel a mai napig aktivan használom nincs kedvem szétbarmolni a belakott androidom
-
Bambuszpro
tag
válasz shifty! #7128 üzenetére
Unroot megoldotta. Magisk hide után play már kompatibilisnek nyilvánította de utána meg az alkalmazás nem akart elindulni. Nem baj igazából amihez kellett root megoldottam.
Most kipróbáltam másik 2 eszközön és ott se indul el. Pedig emlékeim szerint már használtam rootolt telefonon.
Köszi a segítséget mindenkinek.
-
Bambuszpro
tag
válasz shifty! #7125 üzenetére
Customizálás részről már pár éve leszoktam. Elsősorban a reklám blokkolás, felesleges google vackok leszedése és az updatre figyelmeztető notifikáció kikapcsolása volt a cél. Ezek közül főként az utolsó volt a legfontosabb.
De akkor azt mondod ez lehet itt baj? Csak mert más készülékemre ami szintén rootolva volt sose panaszkodott semmi.
-
Bambuszpro
tag
Sziasztok!
Pár napja csináltam egy gyári visszaállítás és root kombót a 10-es droidon mert hajlamos volt belassulni. Viszont most belefutottam egy olyanba, hogy amikor a Revolutot akartam telepíteni egyszerűen azt mondja az eszközzel nem kompatibilis. Előtte még semmi baja nem volt. Lehet valami összefüggés, hogy play esetleg érzékeli a rootolt eszközt és azért nem engedi? Tudom le lehetne szedni az APK-t mindenféle helyről meg metódussal de ha lehet ragaszkodnék az eredeti megoldáshoz. Mégis csak egy banki appról beszélünk.
-
Bambuszpro
tag
válasz aerosmith #7094 üzenetére
Lehet hülye kérdés de ugye ez csak patch és nem upgradeli fel nekem 11-es droidra? Egy két kisebb bugot tekintve meg vagyok elégedve a mostani állapottal és nem akarnám szétcseszni.
Már kezd egy kicsit zavarni az értesítése.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni, reflinkelni tilos.
Aki voucher-t szeretne, jelezze a topikban, hogy privátban kéri!
- Ukrajnai háború
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam Deck
- Disney+
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...