Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk minden (leendő) Oneplus 6 tulajt a fórumon!
Kérdések előtt megkérünk mindenkit, hogy az összefoglalót olvassa el!
Így néhány felesleges kör megelőzhető.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bambuszpro
tag
válasz
Marcsello31 #7136 üzenetére
Ez azért elég komoly gratula hozzá. Nekem az egyel kisebb verzió van tárhely ügyileg. Ha azt megfelezem, hogy dualboot legyen úgy mindkettő rendszerre elég szűk lenne az a 64-64 Gb. Írtam privátot a programok ügyében. Nem most fogom felrakni de ha az akku kezd gatya lenni benne és napi szinten kiidegel akkor majd teszek vele egy próbát mindenképp. Mostani jól belakott 11-es droidomat nem piszkálnám, örülők, hogy minden úgy működik ahogyan én azt szeretném
-
Bambuszpro
tag
válasz
Marcsello31 #7134 üzenetére
És mennyire használható barmire is? Poénnak jó, én is gondoltam rá de mivel a mai napig aktivan használom nincs kedvem szétbarmolni a belakott androidom
-
Bambuszpro
tag
válasz
shifty! #7128 üzenetére
Unroot megoldotta. Magisk hide után play már kompatibilisnek nyilvánította de utána meg az alkalmazás nem akart elindulni. Nem baj igazából amihez kellett root megoldottam.
Most kipróbáltam másik 2 eszközön és ott se indul el. Pedig emlékeim szerint már használtam rootolt telefonon.
Köszi a segítséget mindenkinek.
-
Bambuszpro
tag
válasz
shifty! #7125 üzenetére
Customizálás részről már pár éve leszoktam. Elsősorban a reklám blokkolás, felesleges google vackok leszedése és az updatre figyelmeztető notifikáció kikapcsolása volt a cél. Ezek közül főként az utolsó volt a legfontosabb.
De akkor azt mondod ez lehet itt baj? Csak mert más készülékemre ami szintén rootolva volt sose panaszkodott semmi.
-
Bambuszpro
tag
Sziasztok!
Pár napja csináltam egy gyári visszaállítás és root kombót a 10-es droidon mert hajlamos volt belassulni. Viszont most belefutottam egy olyanba, hogy amikor a Revolutot akartam telepíteni egyszerűen azt mondja az eszközzel nem kompatibilis. Előtte még semmi baja nem volt. Lehet valami összefüggés, hogy play esetleg érzékeli a rootolt eszközt és azért nem engedi? Tudom le lehetne szedni az APK-t mindenféle helyről meg metódussal de ha lehet ragaszkodnék az eredeti megoldáshoz. Mégis csak egy banki appról beszélünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új csúcsmobilon van notch, de nem az a lényeg: villámgyors működést és lényegre törő, mégis funkcióban gazdag szoftvert ígér a gyártó, a vízlepergető ketyere mellé pedig vezetékmentes füles is érkezett.
Hirdetni, reflinkelni tilos.
Aki voucher-t szeretne, jelezze a topikban, hogy privátban kéri!
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Adobe Lightroom topic
- Programozás topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest