- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
"Ugye ezt nem mondod komolyan? Nem tudom mennyit használod az Office-t napi szinten, meg milyen mélységekben, én csak 10 éve, de a váltás óta csak problémáink vannak vele. Itt a makrókról, stabilitásról beszélek főként, a kinézet, ergonómia csak másodlagos."
A 2007-tel nekem is voltak anno problémáim az SP1 előtt, de ergonómia, kinézet szempontjából hatalmas előrelépés volt a 2003-hoz képest. A 2010 viszont minden szempontból nagyon ütős lett, és a ribbon felület is arra érett be. 2013-ban viszont nincs túl sok érdemi fejlesztés, inkább csak csiszolgatás - bár van néhány olyan funkció benne, ami must have, de 2010-el is el lehet lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest