- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Amióta megjelent az Microsoft ,xbox részlege-konzolja,ebből kifolyólag is kezdtek hanyatlani a PC-s játékok,mivel szándékosan visszafogták a fejlődést szoftveresen a Windowsban,konzol javára ,hogy ebből minél több pénzük származzon,mivel a Windowst úgy is megveszik.
+Az xbox360 konzolt szándékosan ócskára tervezték,hogy több fogyjon belőle,mert ha jobb minőségű lett volna akkor nem adnak el annyit,kevesebb profit.személyes tapasztalatom is van,nekem most van a harmadik konzolom
1-et eladtam hamar,a másik az tönkre ment nálam 3led,és hibába garis megcsinálják ami ha lemegy a gari kuka mert a javítás sem bírja sokáig vagy kapsz ujjat ami gyárilag úgy is hibás ergo az is kuka lesz,nagyon kevés gép volt ami nem lett végül kuka 1-2-gen közül ,most egy slim-e van nekem ami kb 5.hónapos ,még megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest