- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Skorpio.59 #37 üzenetére
Ez is igaz, bár én pont tegnap hallgattam egy érdekes párbeszédet egy Telekom üzletben. 3 bizniszmen vitatkozott, mindhárman új telefont néztek maguknak. A pénz ránézésre nemigen lehetett nekik akadály. Egyikük rögtön az Iphone-okat kereste, a másik meg rábökött egy Samsungra, hogy neki ez kell, mindjárt meg is veszi. A 2 márkán kívül nem merült fel más köztük. Az Apple ugye itthon presztizs, a Samsungot meg kiszúrta a pasas, ami nem volt nehéz, hiszen 5 telóból 3 Samsung volt előtte. Ez a marketing, erre jó a Samu elárasztásos technikája.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Skorpio.59 #34 üzenetére
Persze, csak így még mindig nem jut el nagyobb körbe. Addig oké, hogy aki kifejezetten HTC-t szeretne, az azt vesz, de én inkább azokra a nem mindig tudatos vásárlókra gondoltam, akik csúcsmobilt vennének, de nincs márkapreferenciájuk. Őket kéne egy agresszívebb árazással, és/vagy a már említett komolyabb marketinggel a HTC-nek megnyernie.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Skorpio.59 #31 üzenetére
Én arra gondoltam csak, hogy szerintem egy olyan gyártó, ami az egyre nagyobb konkurenciában már nem annyira népszerű és ismert a vevők körében, mint pár éve, hiába gyárt kiváló telefont (pl.: M7, M8), ha valahogy nem tudja nagy számban eladni. Mivel nem csak ők gyártanak fémburkolatos telefont, és egyébként sem könnyű a mai piacon egyedinek lenni, kéne neki mondjuk egy picit olcsóbb ár, vagy sokkal komolyabb marketing, hogy az új mobilt vásárlóknak legyen nyomós oka a HTC készülékét választani. Ebben az Apple meg a Samsung a király.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Krissz1983 #26 üzenetére
Pedig sok vásárlót behozhatna a HTC-nek, pláne ha egy fokkal alálőnék árban a többi nagy cég csúcsmodelljének (ld.: LG).
Amúgy tényleg szépek ezek a conceptek.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
CptAdamica #5 üzenetére
Drága lesz és vastag a káva!
Ha nem növelik a méretet, de mindenben durvul, akkor jó lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest