Nem az MWC-n mutatkozik be a HTC One M9?

Az egyszerűen csak One-nak keresztelt 2013-as csúcskészülékkel a HTC nem csak egy gyönyörű, hanem egy rendkívül gyors és szoftveresen is átgondolt prémium sorozatot indított el, amelynek folytatása, a One M8 ugyanolyan minőséget és színvonalat hozott, beleértve a remek sztereó előlapi hangszórókat. Időközben ugyanakkor a trendek a vékony képernyőkeretek és a nagy kijelző- és kamerafelbontások fele mozdultak el, sokan pedig valami hasonlót várnak az internet-szerte csak Himaként vagy One M9-ként emlegetett következő csúcskészüléktől.

Ilyen lehet a HTC One M9 előlapja A HTC One M9 érintőpanelje bukhatott le

Az @upleaks friss információi szerint a HTC következő zászlóshajója nem a barcelonai MWC-n, hanem attól függetlenül, egy grandiózusabb esemény keretében kerül leleplezésre. Belső források alapján 5 vagy 5,5 hüvelykes kijelzőre, Snapdragon 810-es rendszerchipre, nagy felbontású hátlapi kamerára és 3 gigabájt RAM-ra lehet számítani az Android és a Sense felület legfrissebb verziójának kíséretében. Az elmúlt napokban egyébként olyan pletykákat is hallani lehetett, hogy valamikor érkezhet a Hima Windows Phone-os változata is, talán már Windows 10-zel.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • Ilyen lehet a HTC One M9 előlapja

    Két kémfotó is felbukkant egy francia oldalon, amelyeken állítólag a következő HTC csúcskészülék érintőpanelje látható.

  • Windowsos variánst kaphat a „HTC One M9” is

    A One M8 után elképzelhető, hogy a következő HTC csúcsmodellnek is érkezik a Windows Phone-os, vagy a 10-es rendszerverzió után egyszerűen csak windowsos változata.

  • HTC One M8 - One, aki duplán szereti

    A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.

  • HTC One - One új a nap alatt

    Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.

Hirdetés