- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
"Most is ez van arányaiban, csak az nem elég a 2k és 4k felbontások miatt."
Meg RT, VR... natív 4K+RT+ultra/very high beállítások mellett talán még az RTX4090 teljesítménye se lesz elég a stabil 60fps-re pl. Cyberpunk 2077-ben vagy más olyan játékban ami az RT minden aspektusát kihasználja, nem csak tükröződést vagy GI-t... és akkor 120/240/360Hz játékról még nincs szó... -
GoldhandRent
őstag
Annyiból hozzák ki, amennyiből jól esik: a lehető legegyszerűbben, és legolcsóbban.
Te mit csinálnál? Idén van egy elektromos vízpumpád, ami percenként 10 liter vizet tud mozgatni
Jövőre is el szeretnéd adni... nem adhatod el a 10 liter / perces pumpád megint..növelni kéne.
Mi a legcsolóbb, legegyszerűbb ?
A) Ráeresztesz nagyobb áramot, amitől gyorsabban forog a motor, így valamennyivel több vizet tudsz szállítani. Persze az áramfogyasztás nagyobb lesz, meg az élettartam is lecsökken. De kit érdekel ? Erősebb
B) Összeraksz két pumpát egy házba, amitől megduplázódik a szállított vízmennyiség, megduplázódik a fogyasztás, valamennyivel nagyobb zajt termel, de az élettartama megmarad.
C) Az előző két megoldásnál sokkal több erőforrást és pénzt alkalmazva kifejlesztesz jobb elektromotort, hozzá jobb lapátrendszert, jobb csapágyakat, jobb hidrostatikájú házat, csövezést, akármit. A fogyasztás vélhetően marad, vagy csökken. Ha csökken, akkor még jobban meg tudod húzni a motor teljesítményét. Az élettartam meg a zaj is valszeg csökken, talán akkor nem, ha a csökkent fogyasztást kihasználva tovább húzod a rendszert.ha meg tényleg technológiailag képtelenség ugyan akkora fogyasztás mellett nagyobb teljesítményt kihozni.. addig ne hozzanak ki új generációt amíg ez nem sikerül... pár hónappal ezelőttig úgyis hiány volt 30xx-ből !
fun fact, eddig minden technológiai előrelépés fogyasztáscsökkenéssel járt -
NandoXXL
senior tag
EVGA kártyái ott figyelnek az eladó használt bányász gépekben, amiket nem msrp áron vettek. De msrp áron lottó szinten szolgálták ki a játékosokat a webshopjukban (értsd alig adtak el valamit a játékosoknak). A bányán gazdagodtak, és szembe köptek minket játékosokat. Most meg hogy alacsony a profit a bányák bezárása miatt, szembe köpik a partenerüket hogy ez kevés.. Mégis mit mondanának szerinted: hogy hülyére keresték magukat, hogy senki ne vegyen tőlük középszerűen szar tápokat, alaplapokat, csillám pónikat?
-
Kansas
addikt
Tudom, én is azt láttam először. Azon kívül Linuséktól jött még egy adag infó a WAN Show-ból.
Itt nekem csak az nem jött át elsőre, hogy az 50%-ot bukást már a nyereségből gondolta PCProfessor, mert GN-éknél még 80% szerepelt, ha jól emlékszek, de az forgalomra(bevételre) nézve. De a #225-ben egyértelművé tette, hogy a nyereségre gondolt, nem a forgalomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest