- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Mobil flották
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Hm... ilyenkor sorban be kéne linkelni azokat a topikokat, illetve résztvevő személyeket, akik egy meg nem állapított eredetű bugra alapozták a Mikrofosolós és egyéb WP7-fikázós ítéleteiket, aztán mehetnének vissza a balettba ugrálni
Más kérdés, hogy ez a "meg nem nevezés" elég görény dolog - egyrészt lehet még ember, aki (bármilyen okból kifolyólag) még nem került problémás helyzetbe, de a szoftver ott van a gépén, és persze lehetnek, akik éppen most töltik le; bár nem tudom, hogy letiltották-e a Marketplace-en, remélhetően igen.
Megértem természetesen, hogy az MS-nek védeni kell a partnereket és a developereket (elég durva blama lenne egy cégnek, ha televágná a sajtó a nevét a phantom data-hoz kötve)... így viszont vállalják az esélyét annak, hogy nem tudják teljesen tisztára mosni a saját OS-üket. Komoly döntés lehet.Másrészt pedig én szívesen írnék az adott cég PR-osztályára egy levelet, hogy ugyan térítsék meg a programjuk által generált adatforgalom okán keletkezett többletköltségemet...
Amúgy meg apró poén: klikk
Új hozzászólás Aktív témák
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest