Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• l4ci

tag

válasz Dilikutya #183 üzenetére

Én írtam, hogy 100 alatt nincs normális Samsung telefon, ezt korrigálták 150-re. Eredetileg én is ennyit akartam írni, de aztán mégis inkább csak 100-at írtam. De Samu esetén a 150 reálisabb, ha tényleg akarsz rá frissítést 1 év után is. Kínai telefont fele annyiért is kapsz. Vagy negyedéért. Vagy kínai brandet itthon, forintért, kétszer annyiért, mint kínában. De azon meg vírust kaphatsz. Gyári állapotban, Media Martkból. És ez nem vicc, velem történt meg! 70-ért vettem egy Lenovot, amiről le se lehetett írtani a vírust, gariba küldtem vissza a szervízbe...

Tavaly tavasszal vettem egy telefont kínai webshopból bruttó 60-ért. Nem kapta el a NAV, nem kellett semmi pluszt fizetnem érte. Később ugyanezzel a speckóval megtaláltam egy hasonló Lenovo telefont itthon forintért 120-ért. És ez még csak olcsó kínai, nem is egy Samsung kategória, mert az másfélszer ennyi lenne!

Most akkor miről is beszélünk?

Szerk: ha meg már 150, akkor inkább veszek egy iPhone 5S-t, az még mindig gyors és uptodate...
    Csak Apple nem gyárt dual SIM-est, ezért maradok az olcsó kínai Lenovonál, amit max két év múlva lecserélek, de még akkor is olcsóbban jövök ki... :D

Új hozzászólás Aktív témák