- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Google Pixel topik
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
Új hozzászólás Aktív témák
-
AT-AT
csendes tag
Szóval még soha nem fogtál ilyet a kezedben. Értem.
Az elején én is féltem, hogy mennyire fogja jól kezelni az érintést, de megnyugtatlak, akár még rajzolni is lehet rajta, toll nélkül, annyira pontosan érzékeli a bevitelt.
Előbb inkább próbálj ki egyet, és úgy beszélj róla, ne úgy, hogy csak elképzeléseid vannak róla.Az üzemidő meg nem rosszabb, mint amilyet egy tablet tud, az meg a legnagyobb hülyeség, hogy "1/4 üzemidő".
Egy napot kibír egyszeri töltéssel, pedig erősen ki van téve a használatnak. -
rdt89
addikt
Az akkumulátor nekem is gatya 1 órát bír, de a speedshopnál van hozzá 9 ezer forintért után gyártott. Nekem még nincs belassulva, hogy lekopogjam, bár valami nagyon durván kiherélt oprendszer van rajta, de azzal fürge mint a villám.
(#19) rwbag2012:
Hát sajnos a tablet piac eléggé megállt a fejlődésbe, ha 2012-es modell-el ne mtudják felvenni a versenyt (itt a kijelzőre értem első sorban a dolgokat) . -
holozis_HUN
addikt
Redmi Note 4-be, ami 5.5 col és csak picivel vastagabb egy 4100-as aksit sikerült belepakolni.... Ez majd 2x akkora és kisebb aksi ment bele... Simán bele lehetne tuszkolni egy 6000-es aksit is, de lehet 7000-es is belemenne...
Nem értem tényleg... Beletesznek egy telefonos alaplapot, szalagkábelllel elvezetik a hangszóróhoz, kamerához usb porthoz stb és belefér baromi nagy aksi. Ennyi lenne a megoldás. Mivel ezek csak nagyra hízott telók, így simán mehetne bele picike, mobilos alaplap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest