- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
AT-AT
csendes tag
Szóval még soha nem fogtál ilyet a kezedben. Értem.
Az elején én is féltem, hogy mennyire fogja jól kezelni az érintést, de megnyugtatlak, akár még rajzolni is lehet rajta, toll nélkül, annyira pontosan érzékeli a bevitelt.
Előbb inkább próbálj ki egyet, és úgy beszélj róla, ne úgy, hogy csak elképzeléseid vannak róla.Az üzemidő meg nem rosszabb, mint amilyet egy tablet tud, az meg a legnagyobb hülyeség, hogy "1/4 üzemidő".
Egy napot kibír egyszeri töltéssel, pedig erősen ki van téve a használatnak. -
rdt89
addikt
Az akkumulátor nekem is gatya 1 órát bír, de a speedshopnál van hozzá 9 ezer forintért után gyártott. Nekem még nincs belassulva, hogy lekopogjam, bár valami nagyon durván kiherélt oprendszer van rajta, de azzal fürge mint a villám.
(#19) rwbag2012:
Hát sajnos a tablet piac eléggé megállt a fejlődésbe, ha 2012-es modell-el ne mtudják felvenni a versenyt (itt a kijelzőre értem első sorban a dolgokat) . -
holozis_HUN
addikt
Redmi Note 4-be, ami 5.5 col és csak picivel vastagabb egy 4100-as aksit sikerült belepakolni.... Ez majd 2x akkora és kisebb aksi ment bele... Simán bele lehetne tuszkolni egy 6000-es aksit is, de lehet 7000-es is belemenne...
Nem értem tényleg... Beletesznek egy telefonos alaplapot, szalagkábelllel elvezetik a hangszóróhoz, kamerához usb porthoz stb és belefér baromi nagy aksi. Ennyi lenne a megoldás. Mivel ezek csak nagyra hízott telók, így simán mehetne bele picike, mobilos alaplap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest