- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AT-AT
csendes tag
Szóval még soha nem fogtál ilyet a kezedben. Értem.
Az elején én is féltem, hogy mennyire fogja jól kezelni az érintést, de megnyugtatlak, akár még rajzolni is lehet rajta, toll nélkül, annyira pontosan érzékeli a bevitelt.
Előbb inkább próbálj ki egyet, és úgy beszélj róla, ne úgy, hogy csak elképzeléseid vannak róla.Az üzemidő meg nem rosszabb, mint amilyet egy tablet tud, az meg a legnagyobb hülyeség, hogy "1/4 üzemidő".
Egy napot kibír egyszeri töltéssel, pedig erősen ki van téve a használatnak. -
rdt89
addikt
Az akkumulátor nekem is gatya 1 órát bír, de a speedshopnál van hozzá 9 ezer forintért után gyártott. Nekem még nincs belassulva, hogy lekopogjam, bár valami nagyon durván kiherélt oprendszer van rajta, de azzal fürge mint a villám.
(#19) rwbag2012:
Hát sajnos a tablet piac eléggé megállt a fejlődésbe, ha 2012-es modell-el ne mtudják felvenni a versenyt (itt a kijelzőre értem első sorban a dolgokat) . -
holozis_HUN
addikt
Redmi Note 4-be, ami 5.5 col és csak picivel vastagabb egy 4100-as aksit sikerült belepakolni.... Ez majd 2x akkora és kisebb aksi ment bele... Simán bele lehetne tuszkolni egy 6000-es aksit is, de lehet 7000-es is belemenne...
Nem értem tényleg... Beletesznek egy telefonos alaplapot, szalagkábelllel elvezetik a hangszóróhoz, kamerához usb porthoz stb és belefér baromi nagy aksi. Ennyi lenne a megoldás. Mivel ezek csak nagyra hízott telók, így simán mehetne bele picike, mobilos alaplap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jövedelem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bluetooth hangszórók
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Autós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Linux haladóknak
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest