- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Bocs, igaz, fordítva írtam, két modullal, ami modulonként 2 int és 1 fp, tehát másfél mag.
Na azt a "jól elveri a Celeront" kötve hiszem. Nyers cpu-erőben, azonos fogyasztási kategóriában, nem. Az AMD ereje az IGP, de nem arról beszéltem.
janos1988: egy olcsó subnoti / komolyabb netbook esetében, ahová ezeket szánják (s ahol a nem-celeron verziók is csak párszáz MHz-cel gyorsabbak, meg HT mellett ott van sok szinte sosem használt fícsör), nem cpu-intenzív alkalmazásokat fogsz futtatni valószínűleg. Netezésre, irodai feladatra pedig ezek is elég sokat tudnak. Az utazó-notimban 1.2GHz-es Core Solo van, és szerintem nem használhatatlan, azt is a lemez fogja inkább vissza. Sőt, ha már lehetne Ivy-alapú (tehát 22nm tri-gate + HD4000) Cerkával szerelt szubnotit az i3 ULV-shez képest $100-al olcsóbban kapni (ami kb. reális, tekintve, hogy az i3-3217U 1.8GHz $225), nekem megérné a csere.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- LEGO klub
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asztalos klub
- Építő/felújító topik
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4600M I 8GB I 180GB SSD I NVIDIA i 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest