Hirdetés
- Google Pixel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Decske
senior tag
Chrome-ot nem hogy tabra, de még asztali PC-re sem szabad telepíteni, úgy megfogja. Firefox és Opera akkor kell, ha indavideóról letöltök, plusz vizsgajelentezés vagy órafelfétel van Neptunban, mert arra az Opera vált be. Ezen felül IE vagy Edge. Kb 4 éve volt utoljára használható a Chrome... Azóta nincs lefele megállás. A Kugli egy oprendszert akar Chrome-ból, hogy mindent egy helyen legyen. Az meg kell a francnak. Nekem csak egy böngésző kell, nem még egy oprendszer a Windows-on belül.
Kinek mi a förtelmes design. Szerintem meg az ikonok a rondák, nem informatív, "csak" van. Mielőtt mondod, asztali gépeimen 8 db ikon van kirakva asztalra, és még az is sok. Úgyhogy ez relatív, ne általánosítsunk.
A másodikra meg annyit tudok mondani, hogy nem adtak ki új készüléket csak lefelé 640(XL), meg 535, 532, és 435 talán. 740 meg 840 nincs, pedig sokan váltottak volna rájuk. Lassan 2 éves a csúcskészülékük is, mit vársz akkor? A legtöbben kivárnak az x50-es szériára. A Nokia hardveres részlegének felvásárlása meg szerintem várható volt. Kell egy mobilos hardvergyártó is a cégbe, lásd a Kuglit, ami most kezdi el azt amit a Microsoft a Surface 1-el kezdett anno, úgyhogy néhány éven belül várható lesz a Google mobil is.
"Ronda, primitív Windows" ezen jót röhögtem
Ha így érzel a rendszer iránt, akkor, ha szabad megkérdeznem, miért vettél 720-at annó?
Új hozzászólás Aktív témák
- JBL STAGE 2 9634
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest