Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
Azt hittem az elején, hogy valami jó kis eszmecsere lesz ebből, és megértem a nézeteidet, pl. a problémád a Samsunggal, és esetleg az Androiddal. De így, hogy válasz nélkül lelépsz, ezzel teljesen azt erősíted meg, hogy minden indok nélkül, elvakultan utálod az Androidot.
Nekem ebből az jön le, hogy pontosan azt csinálod, amit az iPhone-haterek, akiknek a nézetét annyira ellenzed.Ez azért kicsit ironikus. Te is ugyanúgy az utáló-tábor tagja vagy, csak éppen az Apple oldalán.
(#176) hallador: Próbáltam megérteni, mire fel az a nagy utálat, de azt hiszem itt nincs mit érteni. Indok és érv nélkül szarozza le a Samsungot, mint telefongyártót, illetve az egész Androidot. Nem támadtam le, mert a véleményére kíváncsi vagyok, de számomra alaptalannak, és logikátlannak tűnik az egész.
(#177) Remusz911: Igen, pedig az elején még reménykedtem egy jó kis beszélgetésben.
Azt hittem kilyukadunk majd valahol, és hogy meg is fogom érteni a nézetét, miért van ezen a véleményen. De szvsz csak az derült ki, hogy ő meg Android-hater, elég elvakultan.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Egyesült Államokban lecsúszott a vásárlói elégedettségi listák éléről az Apple okostelefonja.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest