Új hozzászólás Aktív témák
-
irgum
addikt
Ide figyelj! Kár a betűket pazarolni a témára. Te elvárod, hogy győzzelek meg a saját igazamról. Ugye hogy így van? Láttál te olyan fórumot ezzel a témával kapcsolatban, ahol valaki belátta, hogy kicsit is lehet igaza a vitapartnernek? Én úgy érzem, elég árnyaltan írom le a vélemyényemet. Nem mondtam sehol, hogy utálom, mégis ki kellett magyarázni magam a vád alól. Ezek után/ előtt kiforgatják egyesek a mondanivalómat, vagy a lényegre nem reagálnak. Te úgy látom viszed még az életben magadat valamire, de a többi okostojás aki hozzámszólt, úgy érzem, csak kötözködni akart. Egymást erősítve érezték magukat jól a terepen. Hogy na itt az almás gyerek aki beszólt az imádott telefonjának, ez is egy a sok közül, aki "megüt egy jóságot". Nekem nincs szükségem arra, hogy megértsétek az okokat. De Ti nagyon el akarjátok magyarázni miért is szar az iphone.
Jó éjszakát!
-
irgum
addikt
Jó itt a válasz: az "utálom" nem egyenlő a "nem kedvelemmel". Én az utóbbit érzem a samsung-al kapcsolatban. A gagyiságot a saját szemszögemből mondom, miért ne tarthatnák gagyinak valamit, ami nem tetszik és számomra van annál sokkal jobb. (Ezt a "szerintem" meg "számomra" süket szöveget gondolom nagyon elvárnátok minden hozzászólásomnál) A legtöbb embernél a megszokás is eredményezi, hogy sokkal jobbnak tart egy terméket egy általa kevésbé ismertnél.
OK? OK? OK?
-
irgum
addikt
Engem ez a nagy apple utálat is csak erősít a termékeik kedvelésében. Valahogy azt érzem, ha valaki így tudja utálni a cuccaikat, az nem próbált még ki mondjuk egy OSX-et, vagy csak a kirakatban látott iphone-t. Ez a tipikus zsigeri utálat számomra visszataszítóbb, mint az általad nagynak tartott réteg.
A válaszom akkor ez, ha lehet választani az általad felajánlottakból: Vagy szimplán megszeretted az iPhone-t, ezért más nem is lehet jó?
Az a réteg lehet, hogy szerinted nagy, de bebizonyítani nem fogod nekem, innentől ez is csak egy vélemény. Mint ahogy az enyém is csak az.
-
irgum
addikt
Én annyira megszerettem az apple termékeit, mac-től kezdve iphone-ig, hogy nem vennék semmi más okostelefont.
De tiszteletben tartom, hogy van aki nem szereti. Ez a másik oldaltól is elvárható lenne, hogy elfogadják, a legtöbben nem státuszszimbólum, meg menőzés miatt vesznek iphone-t. Van egy ilyen nagyon de nagyon kicsi réteg, akik miatt az egész közösséget megbélyegzitek. Egy hatalmas közösség az iphone használók tábora, nem ildomos lenézni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged