Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Macrodroid
- DIGI Mobil
- Fotók, videók mobillal
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Huawei P30 - kell ennél több?
- VoLTE/VoWiFi
- MIUI / HyperOS topik
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
cimbi66
csendes tag
válasz norbert999 #42 üzenetére
Köszi a bíztatást. Nekiálltam és csont nélkül ment minden.
Ajánlom másoknak is. Nekem 450-es készülékem van és simán ment minden.
Remélem lesz még frissítés, mert más fórumokon már a 8.3 IGO és a hozzá való térképekről diskurálnak. A 450-esen 8.0.. verzió fut.
Még arra kiváncsi lennék hogy sebesség mérő radar helyeket , ami mint írják egy text fájlban van rögzítve lehet-e telepíteni a 450-esre.(persze úgy, hogy nem veszik a gari. meg minden) Ha lehet, mi a telepítésmenete ?
Üdv. -
cimbi66
csendes tag
Helló Mindenki!
- Volt már Valaki aki sikeresen frissítette a navon készülékét a naviextras oldaláról?
Én még nem mertem mert elég vegyes kép jön le a forumokból.
- Mi a biztonságos menet?
- A frissítés letöltés a navon készülékre történik vagy a pc-re. és onnan kell valahogy installálni?
Amit eddig amit kivettem, a frissítés két lépcsős . Elöször az igo szoft. frissül aztán a térképek.
- Az új szoft miben újabb ? Stabilabb ?
- Biztonsági mentést, hogyan kell elvégezni. Ez mindent ment vagy csak a térképeket.
Ha elszáll a gép frissítés miatt,vagy egyéb általam elkövetett hiba miatt, akkor a biztonsági mentésből minden visszaállítható?Hát ennyi.
Előre köszi a válaszokat.
-
cimbi66
csendes tag
Helló! Valaki látta már az új Navon PNA -kat. N460 vagy N550. Miben újították meg?
A Navon hivatalos oldalán még semmi híre ! -
cimbi66
csendes tag
Egy Navon N450 tulajdonosa vagyok 2 hete. Alapvetően nem rossz ! Néha azért csinál furcsa dolgokat. Egy út során nem győzte a képernyőt rajzolni így csak a zölbe mentem előre(utólag rajzolta). Ezt már láttam máskor is. Megoldás az szokott lenni, hogy vagy visszamegyek a menu-be és majd vissza, vagy teljesen kilépek a navi szoft.-ból és vissza. Ekkor megjavul. Ez szerintem szoftveres hiba. Az IGO8 térképe jó , bár nem tökéletes, majd frissítik REMÉLEM!
Kérdés:Trafipax adatbázis van benne? M1-esen nem vettem észre, hogy figyelmeztetett volna.
Üdv -
cimbi66
csendes tag
Egy hete vettem egy N450-et. Teljesen meg vagyok elégedve. Csinálja a dolgát.
Szerintem nem lassú. A térkép is jó, bár egy-két házszám hiba akad benne, meg gondolom más is. De ez nem a készülék hibája.
Remélem a frissítés is megvalósúl a honlapon írtak szerint. Más fórumon már írtak egy oldalról, amin elvileg lehet majd frissíteni ezt a gépet is. (www.naviextras.com)
Regisztrálnom még nem sikerült. (Lehet ,hogy még béta az oldal ???)
Ha valakinek van tapasztalata ezzel a honlappal írjon róla.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EA Sports WRC '23
- Filmvilág
- OpenMediaVault
- iPhone-t használók OFF topikja