Hirdetés

Navon Navik - új erő

Hirdetés

Bevezető

Újabb duplateszttel szolgálunk nyájas olvasóinknak. Na nem azért, mert ilyesfajta perverziónk lenne, hanem azért, mert ismét két olyan eszköz érkezett, ami ha nem is sorolható a sziámi kategóriába, legnagyobbrészt azonos tulajdonságokkal rendelkezik. Persze vannak eltérések, kevés gyártó engedi meg magának azt a luxust, hogy passzióból ugyanazt a terméket más típusszámmal piacra dobja, bár azért találkozunk ezzel a jelenséggel, igaz a termékek nem egyszerre kerülnek piacra. Itt nem erről van szó, egy kisebb és egy nagyobb kijelzővel szerelt navi került nyúzópadra.

Navon

A két zöld-fekete dobozon a NAVON név szerepel. Mivel elsőre semmit nem mondott a név számomra, gondoltam igénybe veszem a számítógépes segítséget, rágugliztam. A Navon szóra kizárólag magyar nyelvű találatokat hozott fel, mindenféle webshopok ajánlatait, többek között a Speedshop ajánlatát, akiktől a két készülék érkezett. Most, hogy már tudom, hol vehetem meg, érdekelni kezdett a cég. Meg is leltem a honlapját (a gugli találatok között az ötödik oldalon), ami azonnal magyarul beszélt az arcomba, ez jó. Más nyelven nem is beszél, ez már érdekes.

Navon

A szintén zöld-fekete honlap semmit nem ír a cég múltáról, sőt, magáról a cégről sem, de mindkét modell megtalálható rajta. Ebből azért már következtetni lehet, de téves következtetéseket levonni nem szabad. Nyilvánvalóan egy induló márka első két modelljével van dolgunk, azon sem lennék meglepődve, ha ugyanezzel a tokozással más márka égisze alatt is a polcokra kerülnének a vasak, ahogyan az előfordult más gyártókkal is. Hiába a távoli Keleten sok érdekes dolgot lehet megtapasztalni. Ettől még simán lehet minőségi a termék, bár forradalmit ne nagyon várjunk tőle. Lássuk, milyen fegyverekkel indult csatába a Navon haderő. Lapozás után kiderül.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés