Hirdetés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
novoszath
senior tag
eleg regi a topik erdeklodnek hogy van egy IGO MY WAY 8 navim meg samsung telo hoz adtak eredeti kartyan csak a kartya tonkre ment es igy mar kuka vagy mar nem is lehet frissiteni rajta a navigaciot van biztonsagi mentesem a kartyarol gondolom ezt mar nem lehet hasznalni mas kartyaval
-
brumicica
tag
Navon N490 Plus, 2013-ban vettem. Élettartam frissítéssel. 1-2 éve nem frissít. Másnak?
-
ufosrac
csendes tag
Hali
Elokerult a szekrenybol egy regi N490 Plus, meg valamikor sok eve lett veve. Viszont elrontottam es most nem bootol be, megall a logo kepernyonel. Reset sem segit. Szereztem hozza romot (evileg) ill. 2gb sd karit (FAT-nak formazva), de nem sikerul arrol sem bootolni ... vagy rosszul csinalom.
Ebben tud vki tanacsot adni?
-
mcs10
tag
Sziasztok, van egy Navon A520-m. Androidos.
A kezdőképernyőn nagy csempék,ikonok jelennek meg, ezeknek az elérési utját hol lehet megadni? Régebben még egy txt kellett átírni,de most ilyet nem találok.
Van egy nagy NAVIS csempe az elején és nem indítja a frissített igót. -
Tito62
csendes tag
válasz
Viktor0610 #207 üzenetére
Szia!
Köszönöm a segitségedet! -
-
Tito62
csendes tag
Navon-670 plus Frissitésel kapcsolatban tudd-e segiteni valaki? Használt és most vettem európai térkép van rajta,de három éve nem volt frissitve. Válszt előre is köszönöm.
-
HalasKYO
aktív tag
Helló!
Hozzám került egy NAVON N470 es gps amit firssíenem kéne.
Hivatalos honlap nem enged
Igo Amigo van rajta, de elvileg lehet iGo t is rá tenni.
Kérdésem az lenne hogy mit javasoltok ? Ha jól tudom amigo-hoz nehezebb térképet szerezni, és alapból ha nincs hozzá okosítva akkor fel sem ismeri.
Hogyan tudnám firissítani és hol találok hozzá fájlokat?
Köszönöm előre is! -
clubcore
csendes tag
Sziasztok!
Valaki esetleg nem tudna nekem adni egy sys-filet n490 plus-hoz. Gazdája ügyesen telibe fomázta az sd-t. -
bela85
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Kaptam egy Navon N480-as navigációt. Az előző tulajnál bekapcsolt, működött szépen, azonban nálam nem akar bekapcsolni. Töltőre dugva a piros led világít pár percit,majd kialszik. (Olyan mintha már feltöltött volna.. és azért alszik ki.. gondolom én) A bekapcsoló gombot nyomva nem akar bekapcsolni, semmi sem jelenik meg a kijelzőn, töltőre téve sem.
Tud valaki valami tanácsot adni, hogy mit tudnék vele kezdeni, hogy működésre bírjam!
Köszönöm előre is a segítségeket!
Másik frissebb fórumban feltéve ismét..
-
Robert85
csendes tag
Hello van egy navon navigációm van rajta európa térképem de csak magyar licence van rajta valahogy meg lehet ezt oldani?
-
bendo75
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni 1-Navon N550-térkép frissítésébe!Sose csináltam még és ebben szeretnék tanácsot kérni a pontos menetéről!Mit hogyan!
-
Csizi666
csendes tag
Üdv!
Valaki tudna segíteni, hogy egy Navon N495 készüléken, hogyan tudok újabb Igo-t felrakni? Akár sd kártyáról akár belső memóriáról legyen szó.
(körbe néztem már a net bugyraiban de nem találtam leírást sehol sem hozzá.)Előre is köszi a segítséget!!!
-
Ndru77
csendes tag
Sziasztok!
Kb. 1 hete vettem egy új navon n670 plus készüléket igo primoval. Térképfrissítést megcsináltam. Azt követően nem sokkal tapasztaltam, hogy időnként lefagy a készülék, bejön a navon logó, de nem tölt be semmit, a felső gombbal először még engedte az alvó állapotot illetve a leállítást, de utána az újra bekapcsolási próbálkozásra sem jött be semmi, sőt utána már kikapcsolni sem tudtam. Reset után működik. De már nem egyszer csinálta meg azóta. Más tapasztalt már hasonlót? Visszaviszem a boltba az nem kérdés, de kíváncsi lennék más járt-e már így és mire jutott, javították, cserélték a készüléket?
-
Shit Life
senior tag
???
-
ludla
őstag
válasz
Multis_TCS #189 üzenetére
Telepisd fel az ActiveSync 4.5 progit ezzel komunikál az eszköz.
-
Attti73
tag
válasz
Scooter86101 #193 üzenetére
nekem is ugyanez van. Esetleg hard resetert megpróbálnék, ha tudnám, hogy kell. :-)
-
Scooter86101
tag
Sziasztok szeretném kérdezni hogy nekem lenne egy navon gps em és sehogy sem akar jelet találni a gps info is csak villog..? Szerintetek mi tevő legyek??
KÖSZÖNÖM ELŐRE IS
-
Feci40
tag
Sziasztok lenne egy kérdésem gyárilag telepített Magyarország térkép helyett hogy tudnák eu térképet felrakni, a készülék NAVON N670+
-
kalapacsolok
senior tag
Kaptam egy régi navon GPS-t. Hogyan tudnék újabb térképet rárakni? Nem találtam erre vonatkozólag információt a neten... Ha vki segítene privátban, megköszönném!
-
csaba17
senior tag
heló mindenki
bácsikámnak van egy navon n480as gps-e, kérte hogy tegyek rá egy új magyar térképet.
le is szedtem a friss topmap magyar térképet de hiába másolom be a map mappába nem is érzékeli illetve a map mappa tele van térképekkel de a gép csak a magyar ill valami basemap cuccot lát.
ez azért van mert gyári rendszer + térkép van rajta?
letöltöttem egy igo primot ami leírás szerint erre való de állandóan azt írja hogy a 480*272es felbontás nem támogatott.
próbáltam skin is leszedni de azzal is ugyanezt írja.
tudtok ajánlani valamit? jólenne egy igo rá ami majd látná a térképeket amit átmásolok.
ill ha ez már warez akk sorry de priviben várok segítséget.
köszönöm előre is. -
Lasersailing
senior tag
Sziasztok,
A Navon N660-as készülék TMC képes? Ha igen, akkor külön kell TMC antennát venni hozzá? Úgy hallottam, hogy TMC-t elkezdik üzemeltetni Magyarországon, ezért érdekelne!
Köszönöm segítségeteket!
-
cikimix
csendes tag
tud nekem valaki segíteni navon n490 es gép és szeretném a az sd kártyáról indítani az igo-t de nem megy kösönöm
-
herrká
senior tag
Sziasztok!
Nem nagyon pörög ez a fórum, de hátha....
Nekem is egy Navon N350-em van. Eddig úgy-ahogy jól működött. Naviextrassal frissítgettem, amíg lehetett. Sajnos az utolsó, 2012 Q1(?)-es frissítés óta, minimum 15-20perc, mire elindul. Lát néhány holdat, de piros, majd sárga, és ez ismétlődik, míg egyszer csak váratlanul megszólal, hogy merre..
A legváratlanabb helyzetekben lefagy, stb.
De nem csak ez a problémám! Újabban indításkor kiírja, hogy helyezzem be a kártyát! Ami természetesen benne van!!!
Megoldást tud ezekre valaki? A biztonsági mentések, másolatok nincsenek már meg. Újra kellett telepítemi a PC-t.
Esetleg valamilyen megoldás a térképek frissítésére? A Naviextras már nem játszik...
Köszönöm! -
HorviGabi
aktív tag
Sziasztok. Került hozzám egy Navon n350-es készülék, ami a bekapcsolásnál nem jutott tovább, sikerült rajta rom-ot frissítenem, már működik a ki-bekapcsoló gomb, valamint ha nyomogatom a kijelzőt kattan, de a menü képe nem jön be, továbbra is az indító képernyőt mutatja. Ha kihúzom a memkártyát akkor átvált arra hogy helyezzek be kártyát, de ennyi. Köszi előre is ha valaki tudná mi a gond.
-
pixelmester.
aktív tag
Anno volt egy Navon N470-esem (legális) iGO-val. Sokat kibírt, de azért voltak érdekes dolgai
aztán ellopták -
masteryoda
tag
sziasztok, van egy Navon N480 navigációs masina
[link]
a rajta lévő navigációs szoftver: NavOn Navigation 8.3.2.154320iGO 8.3 térképből legfrissebbet bemásolva nem ismeri fel a térképeket.
nem tudom, hogy ez a NavOn Navigation 8.3.2. ez más-e mint az iGO?1: ha igen, akkor hol tudok beszerezni hozzá új térképeket? (magon nem találtam)
2: vagy esetleg valaki tudna megoldást, hogyan tudok rá telepíteni iGO 8-at?
-
orati
csendes tag
Sziasztok lenne egy kérdésem gyárilag telepített Magyarország térkép helyett hogy tudnák eu térképet felrakni, a készülék NAVON N670+
-
lasimon
csendes tag
Segítsen valaki, mert nagyon kezdő vagyok!
Most vásároltam egy Navon 760-as készüléket. Müködik rendesen... Szeretném összekötni a számítógépemmel (Windows 7) , hogy tudjam frissíteni a naviextras.com-on. De a gépem nem ismeri fel a masinát, keresi hozzá az illesztő szoftvert, majd kiírja, hogy nem talált...
Mit lehet ilyenkor tenni? Bocsi, de nagyon kezdő vagyok! -
zolika1
csendes tag
Sziasztok!
1 Navon N550 navi frissítésében szeretném segítségeteket kérni (nem a naviextras dolog érdekel
)!
Válaszokat előre is köszönöm!
-
Borisz_79
csendes tag
Üdvözöllek benneteket.
Navon450-en frissítést végeztem. Azóta bekapcsolom a készüléket és csak az indító zöld háttér jelenik meg és onnan sehova. Ja és a pc-vel sem kommunikál!!!
Kérlek benneteket, hogy segítsetek.
S.O.S.
( hétvégén indulnék külföldre és kellene a gépállat. )
Előre is köszönöm. -
Tibcsi875
csendes tag
válasz
pajkos66 #140 üzenetére
Helló!
Látom te segítettél egy kollégán az előzőekben is. Nekem hasonló problémám van.
Van egy Navon N450 készülékem. A gép memóriáján lévő data.zip fájlból ki lett törölve valami, és most nem indul készülék.
ctype.dat hibát ír ki.
El tudnád esetleg küldeni, vagy feltölteni valahova a data.zip fájlt, mert a link a ami itt a forumon kinn volt már nem él?
Előre is köszi a segítséget! -
lefkosia
őstag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Drága testvérem a navon n480-as készülékemről állítása szerint véletlenül letörölte a t_fat mappát. Sajnos teljesen halott lett szeretett navim. Amennyiben valakinek megvan, kérem segítsen.
Előre is köszönöm! -
Dzsana
senior tag
Most már ne törjétek össze magatokat a nagy segítségben, egy másik fórumon segítettek, köszi.
-
Auratech
őstag
Tenném, csak közben az említett adatvesztésnek hála kizárólag a formázás lehetőségét kínálja a win. A laptopban levő sd olvasóval egyébként problémamentesen működőnek tűnt a dolog. Felismerte a kártyát a toolbox, mint navon n550 és annak megfelelően dolgozott. Csupán a végén elbazarintottam... Szóval ....ez van..
-
Dzsana
senior tag
Nem nagyon tud senki segíteni ezekkel a Navon GPS-ekkel kapcsolatban? Az utolsó pár kérdésre már egyáltalán nem érkezett válasz. :-(
-
Auratech
őstag
Azóta letégláztam a kártyát. Csak formázni tudnám. Talán mégse. A backup nem lett jó. Ez volt a hiba első jele...Nagy szar van.
-
Auratech
őstag
Kedves Navigátorok! Segítséget kérek. Egy navon n550 frissítését kellene megoldanom. Telepítettem a toolboxot. Laptop sd olvasójában a navi kártyája. Regisztráltam is. A toolbox belépés után felkínálja a rendszer frissítést, ami megelőzi a tartalom frissítést. Elindítva biztonsági mentést ajánl a rendszer. Azt indítva, a folyamat megy egészen a végéig. az 1.7 Gb átdarálása után : Biztonsági másolat/helyreállítási hiba-Pozicionálási hiba a forrásfájlban üzenetablak bukkan fel. Package status database cannot be saved to device Tehát csomag státusz adatbázist nem lehet az eszközre menteni..
Aztán kinyögi, hogy backup error on iGo8/contnt/voice/turr-voice..valami.zip nincs
Emiatt nem tudom frissíteni a térképet sem. Mi a megoldás?
-
zsété
csendes tag
Sziasztok!
N480-on szeretnék játékokat kezelni. Tudna ebben valaki segíteni.
-
Gabesz144
senior tag
Nekem azt írták vissza az üzletből hogy jó a Navov N470 -hez is amit belinkeltem csak nem lehet megvenni hanem fel kell vinnem pestre a készüléket és frissítik.
Eredeti IGO8 progim van csak Magyarország térképpel.
Ennyiért már komplett új GPS-t veszek full EU térképpel az az igazság. -
Gabesz144
senior tag
válasz
Strangerpro #148 üzenetére
Sziasztok!
Van egy Navov N470 es készülékem magyarország térképpel.
Szeretnék venni egy teljes europa térképet, de nem tudom hogy ez az IGO8 jó lenne e bele.
Működne vele rendesen? -
Strangerpro
tag
Hi
Vennek rossz vagy hibas N-es keszuleket!
Udv Stranger -
Dhjoco
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek!
Van egy Navon N470 es gépem.
Bekapcsolom a készüléket , és csak a NAVON kép van se előre se hátra tovább.
Megáll itt.
Vagy rom frissítés kellene,vagy egy hard reset.
Csak az a baj nem tudom hogy lehet ezen hardresetet csinálni.
A másik meg hogy romot honnan szerezzek rá.
Pda m már volt azon minden sikerült de ezzel bajban vagyok.
Segitsetek légyszives
Ha lehet gyorsan mert munkaeszköz
Lehet email is: dhjoco@gmail.com
Köszönöm szépen -
Nadzsi
csendes tag
N750 nem ismeri fel a mikro sd kártyát. 4 gigás kingstonnal próbálkozom. Mit próbáljak?
-
babony
csendes tag
Kedves "NAVONOSOK"!
Sűrgős segítségre lenne szükségem.
A barátom készülékén (a pontos típust nem tudom, a hátulján elmosódott a felirat, 4,3'-480x272.) frissítettem az igo8 térképeket SD kártyán és egy fatális hibát vétettem.
Letöröltem véletlenül a residentflash-ből a DATA.ZIP állományt.
Ott vannak az induláshoz szükséges fájlok, bmp, stb.
Nem az igo8 DATA.ZIP hiányzik!
Kérném ezt a DATA.ZIP fájlt!
Köszönöm!!! -
lalikirály74
csendes tag
sziasztok kéne egy kis help van egy NAVAENRO N460 KÉSZŰLÉKEM EGYCERCSAK CSIKOZIK A KIJELZŐ MOST MEG MÁR BE SE KAPCSOL ES USB SEM ISMERI FEL ELŐREIS KŐSZI AZ INFOT
-
Tulpi
csendes tag
Sziasztok.
Sajnos sikerült letörölni a teljes TFAT meghajtót. A neten idáig nem találtam mentést, nekem az N450-hez kellene.
Ha esetleg megvan valakinek, vagy le tudná menteni azt nagyon megköszönném.
Tulpi -
Astroman
csendes tag
Üdv!
Egy kis segítséget kérnék Tőletek!
Van egy Navon N470-esem, amin IGO8 van és szeretném frissíteni. Már próbáltam párszor, leszedtem innen-onnan térképeket IGO8-hoz, de sose sikerült frissítenem. Vagy az volt a hiba, hogy ha csak a térképeket cseréltem le, akkor nem találta a térképet vagy ha az egész IGO8-at cseréltem le, akkor me igencsak hiányosan kezelte az országok térképeit: hiányzó települések, meglévő települések hiányos utcaszintű térkép!
Most ami tuti, amivel megy pl. Hungary.fbl, de ha lecserélem pl. Hungary83TM_2010.07_100805.fbl-re már nem ismeri fel. Ha átírom az új fájl nevét Hungary.fbl-re, akkor sem ismeri fel!
Szóval már nincs ötletem, hogyan tudnám frissíteni! Pár tanácsnak nagyon örülnék!
Előre is köszönöm! -
Tibcsik
csendes tag
Sziasztok!
Tudna esetleg valaki infót adni arról, hogy lehet Navon N470-en Igo 8-at sd kariról futtatni?
Előre is köszönöm!
-
m.jeno
senior tag
válasz
gbacsko01 #133 üzenetére
A Gurjon skin alatt van állítási lehetőség, ott nézd meg, hogy mi van beállítva, ha csak egy adóra van és nem keresésre akkor biztosan nem jó, mert a sys.txt-ben szereplő
saved_last_frequency="1008"
sávon nincs adás!!!
TMC frekvencia M2 alatt jön:
89,0 1 Debrecen/Pallag
89,4 6,3 Csávoly
90,3 3 Sárszentlőrinc/Úzd
92,7 50 Tokaj/Nagy-kopasz
93,1 7,5 Győr/Szabadhegy
93,9 65,6 Kabhegy
94,3 12 Nagykanizsa/Újudvar
94,8 77,6 Budapest/Széchenyi-hegy
95,1 1,74 Csengőd/Kiskőrös
96,7 37,1 Komádi
98,2 7,5 Vasvár/Hegyhátsál
98,8 32,4 Szentes
99,5 8,9 Sopron/Dalos-hegy
102,3 1,4 Miskolc/Avas
102,7 30,2 Kékes
103,7 50 Pécs/Misina-tető
104,6 5,1 Szeged -
gbacsko01
csendes tag
Sziasztok!
Segítség kellene! Az új NAVON N750 készülékre fel akartam tenni új Gurjon skint, de biztonsági mentést nem csináltam. Az óta a készülék látja a TMC vevőt, de nem fogja a Traficnav-ot.
Megtudná valaki írni mi van egy jól működő készülék system.ini és a a sys.txt -jében? Remélem csak ott kell megadnom a helyes adatokat.
Előrre is köszi!A sys.txt-ben az alábbit látom:
[tmc]
saved_config_available="1"
saved_config_classname="NMEA_GPSTMC_GNSPORT"
saved_config_portname="COM"
saved_config_port="5"
auto_tuning="1"
saved_last_frequency="1008"
saved_last_tuning_mode="1" -
neogotik
csendes tag
Amúgy mit is mondjak a navon.eu domain-ről?
Nézzétek meg a saját szemetekkel! -
gt007
tag
Sziasztok.
Nan egy NAVON N250-es készülékem. Az a gondom, hogy nem indul, csak a NAVON felirat jelenik meg a kijelzőn, de a homokóra már nem, nem kezd el betölteni.
Nem frissítgettem, vagy ilyesmi, a kocsiban volt, kb 1 hónapig nem használtam, és amikor kellett volna, akkor ezt produkálta.
Rátettem a számítógépre, de sajnos nem ismeri fel az USB eszközt, legalábbis ezt írja.
Tudnátok segíteni, hogy mi romolhatott el benne, javítható e?Előre is nagyon köszönöm a segítséget.
-
Peti567
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy Navon n560 készüléket Igo8 programmal + TMC!
Az a gondom hogy a TMC nem működik, keresi az adókat, folyamatosan mennek sorba de mindig azt írja ki hogy nem található TMC jel!
Debrecenbe vagyok, tisztán fogható a Petőfi rádió (úgy tudom azon jön)!
Tudtok segíteni mi lehet a baj?
Köszi -
pubi67
csendes tag
Tisztelettel megköszönöm a válaszodat.A jelenlegi magyar térkép nem micron van hanem beépitett 2 gigájába,azaz az agyába.Microval bövithető,de szerintem felesleges,ha ráfér a saját memora is az eu térkép.Na majd kiokoskodok valamit,csak nem tudtam hogy ennek mi a menete,éshogy ugrik-e az 1 év gari,ha rányomom europát.....
-
m.jeno
senior tag
-
pubi67
csendes tag
Sziasztok. Segítene valaki? elöreis köszi. Van 1 navon n 270 em,magyar térképpel.2 giga a memo ja,és micro val bövithetö.Kérdésem az lenne srácok: Ledobhatom én a magyar térképemet rola,és tehetek rá EUROPÁT,ami a 2 gigába belefér???? ha igen mi ennek a rövid menete,és hol tudok leszedni erre valo eu térképet. Bár egy torrentem van a beload,ezen vannak igo8 ak teljes eu,de nem akarom hogy betojjon a masina,mert még garanciás---ezért kérem a segitségeteket.Minden tiszteletem a segitönek,és elöre is köszi.Ha PÜ be irna valaki,örülnék mert jobban észreveszem.sziasztok.
-
rboyy
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék tőletek. Van egy Navon n560-om gyári Igo amigo-val sd kártyán. Meg lehet azt csinálni, hogy a különböző navigációkat tudjam használni úgy hogy csak a kártyákat cserélgetem?
Szeretném az Igo primo-t illetve az igo8-at használni a gépen külön sd kártyákon vannak felrakva. Sajnos ha beteszem a kártyákat nem indul a navigáció csak a készülék alapmenüje jön be, a sys és data fileokhoz
meg úgy néz ki hogy nincs szerencsém, vagy csak hülye vok. Tudna valaki segíteni?
Előre is köszi.
-
Simbad
csendes tag
Sziasztok!
Navon N470-em van, és érdekelne, hogy SDHC kompatibilis-e?
Üdv.
-
Roland06
aktív tag
Üdv!
Szeretnék érdeklődni, hogy volt-e valakinek Navon 660-al olyan hogy Igo európa térkép felrakása után nem talál semmilyen műholdat!??
Szeretnék segítséget kérni! Sajna nem nálam van a készülék csak közvetítek.
Előre is köszönöm! -
Viper26
nagyúr
Üdv!
Tervezem egy N480 vásárlását (iGo Primo), valakinek van tapasztalata vele a sebességet illetően?
-
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
Ma kaptam egy Navon N470-et. ÉRdekelne,hogy az IGO-t,hogy tudnám rajta frissíteni,lecserélni.
-
EOD
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek Navon N460-ja?
-
Sanya82
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek!Az N350-re szerettem volna feltenni multimédiás dolgokat, de amikor kivettem a kártyaolvasóból a kártyát, és beletettem a gépbe, már a navigáció felirat a főmenübe nem jelent meg, sőt a kártya is tök üres volt. Azon kívül , hogy be kell szerezzek egy új térképet, mit kell még csináljak hogy működőképes legyen újra? -
CriticalHit
addikt
Mi a lényegi különbség a 470 és a 560 között, ami az utóbbit 2x drágábbá teszi?
-
attika11
tag
Sziasztok. Sajnos sikerült letörölni a teljes TFAT meghajtót. A neten idáig csak a 350-hez találtam mentést, nekem pedig az N450-hez kellene. Ha esetleg megvan valakinek, vagy le tudná menteni azt nagyon megköszönném. Attila
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Új játékosok a ringben, a nagyképű és a kisképű.
- Path of Exile 2
- Óra topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen processzort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest