- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz z123456789 #11539 üzenetére
Jó eséllyel a média lejátszón is be tudsz lépni telnettel vagy ssh-val. nekem pölö asus oplayem van, nem reklámozzák sehol, de rápróbáltam hogy telnet ip.cím és adott egy logint. root login, jelszót kért, rátippeltem, hogy root, oszt beengedett.
link egéybként.
Tehát ott is hekkelhetsz.Én is írtam korábban, hogy kicsit el kell mélyülni a témában. Ezt már rég nem a házi user szintje. Meg lehet csinálni sok mindent, mert a gépeidben benne hagyták ennek lehetőségét. De itt már nem elég az, hogy konkért parancsot írunk neked, vagy próbálkozol. Itt már értened kellene a dolgokat. Pl: ,hogy mit csinál a mount. Hogy állítasz jogosultságokat a fájlokra, könyvtárakra. Igen, ez a része nehéz és sokkal bonyoltabb, mint amit már ismerhetsz, de pont ezektől lesz a linux stabil és biztonságos. Mert szigorú.
vagy én itt innkább kussoljak?
[ Szerkesztve ]
il sole non sorge più ad Est!
-
Vladi
nagyúr
válasz z123456789 #11507 üzenetére
Nem gond, csak kavarodást okozol vele.
Vladi se mer már beleszólni.
-
Vladi
nagyúr
válasz z123456789 #11502 üzenetére
Igen.
"Valami történt úgy nézem."
Én úgy nézem, a mount megunta és hozzád vágott egy rtfm-et.A mount a parancs. a cifs egy paraméter. Tehát:
mount -t cifs meg a többi, amit beírtál.il sole non sorge più ad Est!
-
Vladi
nagyúr
válasz z123456789 #11500 üzenetére
"A forrás a MED mappája"
De konkrétan mi? Mert a válasz mindig az, hogy nem találja.Ezeket neked kell tudni.
-
Vladi
nagyúr
válasz z123456789 #11498 üzenetére
Se a forrást, se a célt nem adod meg jól.
mount forrás cél
Így kell.mod: jah és fordított pert \ felejtsd el. Szerintem linuxon nem is használják sehol. Sima per van: /
[ Szerkesztve ]
-
Vladi
nagyúr
válasz z123456789 #11465 üzenetére
Megnéztem, nem tud.
A médialejátszódban beállítod a megosztást, ez smb lesz. Majd a nason felcsatolod a megosztott mappát. Szintén smb protokollal ugye.
A részleteket majd elmondják itt.il sole non sorge più ad Est!
-
Vladi
nagyúr
válasz z123456789 #11462 üzenetére
Na itt kérdezd meg, hogy sambával hogy kell dolgozni zyxel alatt.
Ha a média lejátszód csinál ftp megosztást, akkor ftp klienssel be tudsz jelentkezni. mc úgy tudom tud ftp-zni.
-
Vladi
nagyúr
Szemezek én is egy 320-as nassal. Ha jól értem, akkor arra is fel tudom rakni az ffp-t. Egyébként
más programot lehet még hozzá fordítani? pl más torrent klienst?
egyébként elvileg az eredeti fw-t módosítja. Annak mi az alapja? Linux?Nyomtató és scanner támogatást valahogy bele lehetne gyűrni?
Jah és ha frissiben beleteszek egy hdd-t, afzt biztos megformázza? 1 terán vannak az adataim ext3 fájlrendszerrel, azt elvileg nem is kéne neki, csak felcsatolni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Monitor hiba topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF/13700KF + Új RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Dell Precision 5570 ( XPS 9520 ) 4K+ Touch/12800H 14C/32G/1T G4/Quadro RTX/IR/FPR
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny ÁFÁ-s 24 Hónap garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.