- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
synar
őstag
Sziasztok!
Ma reggel kellemetlen meglepetés fogadott. Az NSA-310 nas-om belső és a két usb-n rácsatolt HDD-ről minden adatom törlődött, a mappaszerkezetek megmaradtak, de a tartalmuk szőrén szálán eltűnt, főként médiafájlok, de minden más is. Most próbálom pc-n helyreállítani, egyelőre csak az egyik usb tárolót, van ami sikerül, de a nagy részére értelmezhetetlen eredményt ad a szoftver. Vírusirtó nem jelez semmit. Nem voltak fontos adatok, de azért elég ijesztő az egész. Volt már nálatok hasonló, mi lehetett az oka, mégis egy vírus talán? -
synar
őstag
Én ezt használom adnroidra: Remote Transmission, ha nem erre gondoltál, akkor bocs.
-
synar
őstag
válasz
zulu_mester #13826 üzenetére
Szerintem: Karbantartás > konfiguráció > biztonsági mentés, majd hdd csere után visszaállítás. Valaki erősítse azért meg, mert még én sem csináltam hasonlót, köszi.
-
synar
őstag
válasz
Boxi88 #13785 üzenetére
Szia!
Jól döntöttél.
A téged érdeklő kulcsszavak a port forward és a dyndns. Az előbbit a routereden kell engedélyezni, beállítani, hogy mit akarsz kifelé megosztani, az utóbbi pedig a fix IP hiányát orvosolja. Próbálj ennek utána olvasni itt, ha nem boldogulsz, biztos tud valaki segíteni. -
synar
őstag
A bármilyen rendszert úgy értettem, ami futtat KODI-t, vagy Openelec-et pl. Raspberry PI, vagy egyéb androidos box. Nálam ez úgy néz ki, hogy van egy NSA-310 és egy Amologic M8S, amin egy Openelec fut stabilan. Itt a KODI látja a NAS tartalmát hálózaton keresztül mindenféle egyéb beállítgatás SAMBA, meg php... stb. nélkül is. Csak kijelölöd a NAS-on lévő mappákat a médiatár számára: filmek, sorozatok, zenék stb. Ha ezekbe a mappákba később másolsz tartalmat, az automatikusan frissül a médiatárban is. A NAS-ra telepítettem a Transmission torret klienst, amit pc-ről, WEB-ről vagy táblagépről is irányíthatok. A KODI távirányítására az androidos Yatse remekül bevált szintén tabletről, egy álom vele a tartalmakat böngészni. Nálam így fut és az én igényeimet bőven kiszolgálja. Lehet van ennél profibb konfiguráció is, de azt majd mások elmondják.
-
synar
őstag
Sziasztok!
Vennék egy Western Digital Caviar Green Sata3 / 64MB Cache 3 TB HDD-t, a 310-esbe. Mit javasoltok, a beüzemelés előtt elvégezni parkolás, hűtés stb.? Köszönöm a válaszokat előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Óra topik
- PlayStation 3
- Hardcore café
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest