- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Limari
csendes tag
válasz
krealon #13082 üzenetére
Köszi! Most már akkor tudom ezt is. Én is valami ilyesmire gondoltam, és biztos így van ahogy írtad. Csak az okát nem tudtam eddig.
Lenne még egy kérdésemSzeretném a munkahelyem hozzáférni a NAS tartalmához. Azon kívül hogy engedélyezem az FTP hozzáférést, mit lehet még tenni? Nem értem
Az itthoni gépen elérem FTP-n keresztül. De a munkahelyi, vagy idegen gépen ami nem ezen a hálózaton megy, nem
Mit kell még beállítani, ehhez? Nem igazán értek hozzá, de a böngészőbe csak ezt írtam be: ftp://(nas IP címe) És így ment az itthoni hálózatról.
-
Limari
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Miért van az hogy az éjszaka közepén, amikor minden eszköz ki van kapcsolva aminek a hálózathoz köze van, gondol egyet a NAS és hallom hogy felpörög a vinyó, felébred a készenlétből. Majd egy idő után villog a led, vissza alszik. Én úgy gondolnám hogy a TV, vagy a PC tudja csak felébreszteni. A NAS közvetlen a modembe van csatlakoztatva (T-home epc3925) Ugyan így a PC és a TV is. Nincs közbe iktatva semmi.
-
Limari
csendes tag
-
Limari
csendes tag
válasz
#79335424 #13062 üzenetére
Akkor ezek szerint, ha olyan filmet, vagy zenét töltök le amit a TV támogat, akkor nincs szükség gondolom semmi átkódolásra. Kicsit erősebb NAS-on gondolkozom igen. De olyan amit tudja ezt, az már sokba kerül. De akkor nekem nincs is szükségem átkódolásra, mert nekem csak filmnézésre kell a TV-n. És csak olyat töltök le amit a TVm (LG 42lb5700) támogat. Egy Qnap-TS-120 néztem ki. Jól gondolom?
-
Limari
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék egy olyat kérdezni ami mindenhol felmerül, de számomra nem derül ki mi az. Lehet mert mindenkinek számára egyértelmű, ezért bocsi ha hülyeséget kérdezek. A kérdésem, hogy mi az a: Transcoding? Mi az hogy egy nas támogatja vagy nem? Mivel lesz kevesebb egy nas ha nem tudja? Arra gondolok hogy lebutítja a tartalmat? Vagy mégjobb minőségre alakítja át? Vágy átalakítja? De mivé?
Köszönöm! -
Limari
csendes tag
válasz
Mr Dini #13046 üzenetére
Most már értem honnan szedi a listát.
Az új parancsaid végre hajtva.
Képet mellékeltem (mind kijelölve, frissítve):
Lista frissítve, de plex parancsra továbbra sem talál plexetDe ha végig nézem a böngészőbe a mappát ahol keresi plexet, ott nincs plex:
http://downloads.zyxel.nas-central.org/Users/Mijzelf/FFP-Stick/packages/0.7/oabi/
ezen a letöltő oldalon nem itt van a plex, ez lehet a baj...A plex ebbe a mappába van:
http://downloads.zyxel.nas-central.org/Users/Mijzelf/FFP-Stick/packages/0.7/arm/ -
Limari
csendes tag
válasz
Mr Dini #13042 üzenetére
Köszönöm a segítséged, mindent úgy csináltam ahogy leírtad, működött is. Be is jött egy szép hosszú lista, hogy mit szeretnék telepíteni. Nem tudom honnan szedi ezt a listát, átnéztem többször is fel és le görgettem és nincs közötte egy plex verzió sem
Pedig már azt hittem csak egy kattintásra vagyok a céltól. A slacker -a parancsra beadja a telepíteni kívánt listát:
Tudnátok még ebben segíteni, hogy tudnák a plexre rátalálni, telepíteni? Miért nincs a lista között? -
Limari
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni a plex telepítésében. Eddig minden akadály leküzdöttem, De az install parancsra nem talál semmit. Itt a tartok:
Erre a parancsra: sh /ffp/start/plexmediaserver.sh Ezt az ablakot adja be:
Majd kiválasztom, hogy ne a netről töltse le (ott nem talál semmit) hanem a nasról betallózom:
Majd a local menü alatt betallózom a mondjuk a plexmediaserver-0.9.7-arm-5.txz fájlt
és a kapott eredmény:
Nem értem mit nem találVagy valaki segítsen légyszi hogy kell telepíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- MSI Z390-A PRO / Beszámítás OK!
- Gigabyte B550I Aorus PRO AX ITX / Beszámítás OK!
- Corsair Vengeance RGB Pro 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest