- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok, ez mi lehet?
/usr/local/zy-pkgs/ffproot/ffp/bin/transmission-daemon: can't load library 'libg nutls.so.30'
néztem de fennvan a hiányzó lib
-
eastsider
nagyúr
válasz eastsider #15329 üzenetére
meg valami:
hasznal valaki valamit a nas halozati forgalmanak monitorozasara?
ejszakara lallitanam, majd reggel indulna, csak ki kene talalnom, mi legyen ez az idointervallum (transmission fut), vagy ne foglalkozzak vele, menjen 0-24, jobb az a hdd-nek, mint a leallitas, elinditas?[ Szerkesztve ]
-
-
eastsider
nagyúr
válasz eastsider #15322 üzenetére
megvan: LD_LIBRARY_PATH=/usr/local/zy-pkgs/lib /etc/init.d/httpd.sh restart
valaki rájött már miért csinálja ezt a NAS?
FTP-n meg tudom azt oldani, hogy (persze a feltöltést figyelembe véve) "streameljem" a megosztott tartalmakat? tehát ne kelljen letöltenem
[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
sziasztok,
ha nem tudom elérni a nas webes felületét, akkor mit lehet tenni?
ssh-n elérem, transmission fut, remote gui látja. csak a webes felület offos. reboot nélkül hogy tudom visszahozni?
smb, nfs is megy. mit kellene újraindítanom ssh-n?
előre is thx[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
tiedet raktam fel.
neztem logot, de nem volt semmi hibara utalo
cel, hogy ne legyen csekk se, mert eleg sok atnevezes/athelyezes van nalam... erre megoldas, hogy a resume mappat is atmasolom..ment minden, csak a letoltestol fagyott ki a daemon, de nem a NAS, es statusnal kiirta a PID-jet... szoval erdekes
[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
válasz eastsider #15161 üzenetére
visszaraktam a 2.84-at, es ugyanolyan beallitasok mellett tokeletesen uzemel, barmennyi torrentet rakok be letoltesre stb... 2.9 1-tol meghal.
valakinek van valami tippje mi lehet a baj?mas: mi a legegyszerubb formaja a frissitesnek? hogy ne kelljen ujraellenorizni a torrenteket, beallitasok megmaradjanak
[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
én is updateltem az uj transmissionre, de nagyon instabil. eddig szuper volt
nem lehet kitalálni miért?
berakok egy torrenentet, és kidob a remote. statusra írja a pidet, de remote nem érem el, és nem is pörgeti a cpu-ját a NAS-nakhmm nem tudom mi volt a gond, de most jónak tűnik
[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
olvastam a 325v2 topik elejét.
biztos, hogy jobb a synology. de mégiscsak 2x annyiba kerül, biztos tud 2x annyit is (annyival jobb a SW/HW), de nem hiszem, hogy mindenki kihasználná azt a tudást.. (nem tudom mivel tud amúgy többet)aztán lehet kipróbálnék egyet, (demot probaltam mar régebben), nem tudnék syn nélkül élni
[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
válasz mobilizmo #14994 üzenetére
biztos out of the box sokkal jobb, es szuper a szoftver, de _nekem_ nem tud semmi pluszt az olcso kinai zyxelhez kepest. vagyis ez is tud mindent, igaz kis hekkelessel, de nem veszes egyaltlan
de ez mar sokszor ki lett targyalva ebben a topikban, es csak flame lenne belole -
eastsider
nagyúr
elhiszem ki is probalhatnam mostmar a NAS-sal meg a kodival, de ott van az NFS...
a sonym volt a hunyo. beszeltem kollegaval neki is viszi a sony. (de eleg haklis, es DLNA szerver fuggo.nekem kenyelmes a kodi. leszedi maganak a feliratot, ezt is a tv taviranyitojaval iranyitom stb
ez a baj a DLNA-val, hogy nincs rendes szabvany (vagy csak a gyartok sz***jak le), legalabb a sajat cuccaikhoz adnanak kompatibilis szervert
[ Szerkesztve ]
-
-
eastsider
nagyúr
válasz Prosectura2 #14966 üzenetére
nekem siman ment, annyi, hogy a usert at kellett irni a transmissionbe nobodyrol
-
eastsider
nagyúr
-
eastsider
nagyúr
igen, ezt mondom... megvan a rendes IP-m is whatismyip-ről.(94.21.***.***) persze nem ezt kapom WAN-on
ez még a dzsunka szolgáltató maradványa, pár hónapja lett ilyen, azóta volt vele gond folyamatosan.
még mielőtt átvette a digi.
remélem nemsokára behúzzák az optikát[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
Van valami tippetek miért nincs nyitott port a transmission szerint?
routeren nyitottam (adott IP-re, megegyező portot), de még mindig azt írja a TM, hogy zárva van a bejövő port.
megy a feltöltés, igaz nem valami gyorsan, és még csak pár disztro van benn -
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
alapbol tudok olyat, hogy NFS megosztassal megosztok ket transmission letolteses mappat? vagy FFP kell hozza?
illetve tudok valogatni, hogy hova rakja a transmission a letolteseket? pl. kette szeretnem valogatni, ugy hogy utana seedben maradjon, es ezt a ket mappat megosztani NFS-el.
ezekhez a ficsorokhoz kell nekem FFP, vagy tudja alapbol? ha kell, merre keresgeljek?elore is koszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Napelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Interactive Brokers társalgó
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen széket vegyek?
- EAFC 25
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Apple Watch
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN