- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pippo76
tag
Nálam a 310-es ben van 7,1 7,4 7,6 és egy 8,4-es átlaggal rendelkező fájl is. Mindegyik viszonylag nagy 5 és 12 giga közti. és rendszeresen látok 8-9 (MB) es értéket letöltésnél.
-
pippo76
tag
válasz
DougButabi #5860 üzenetére
Szia!
Lehet a NAS admin felületén másolni és miután kiadtad neki a parancsot ki is kapcsolhatod a gépet.
Admin felület-Megosztások- Itt kiválasztod az adott mappát ahonnan másolni akarsz-megosztás tallozása-itt kiválasztod a mappát vagy fájlokat amit másolni vagy áthelyezni akarsz-másolás vagy mozgatás(amit akarsz) utána feldob egy ablakot. A megoszások sorban kiválasztod a meghajtót vagy a mappát ahová másolni szeretnél, az elérési út sorban pedig a mappán vagy meghajtón belüli helyét adod meg. Utána klikk az alkalmaz gombra és már megy is. Utána visszajön az eredeti ablak ahol tallóztál, ha itt a bezárásra klikkelsz akkor addig nem tudsz új parancsot kiadni míg az előzőket be nem fejezte, ha nem ezt választod akkor tovább tallózhatsz és adhatsz neki parancsokat. -
pippo76
tag
310-re is megjött valami firmware frissítés, de úgy látom itt is csak ugyanez a helyzet.
fix the issue that GUI fails to switch language to Thai
-
pippo76
tag
válasz
dzsonesz #5621 üzenetére
Arra azért nincs 100%-os recept, hogy milyen összetevőktől fog működni a WOL mert van akinél megy van akinél nem. Mindenesetre olyan routert válassz amire fel tudsz rakni más FW. Nézz át a routeres topicba is, sok okosság és tapasztalat van ott is. Nekem pl. Netgear 3500l v2+Tomato fw és működik.
-
pippo76
tag
Tegnap frissítettem én is a 310-t. Minden szépen működik tovább ffp, tm 2.81.
CPU használat 3-21% között volt az elmúlt percekben.
-
pippo76
tag
Van lehetőség webes megosztásra, de akkor már sokkal jobb ha ftp elérést adsz a nashoz és leszedik a haverok meg a rokonok amit akarnak.(anyám is ftp-zik a 60 évével, örület!) természetesen a nas távoli elérésehéz fix ip vagy ennek hiányában pl. dyndns-re van szükséged ami mindig oda mutat az aktuális ip-re.
-
pippo76
tag
Egy kis dropbox segítség mert látom sokan szenvedtek. A frissítésnél új API-t kapott a dropbox és azért nem működik a szinkronizáció. Menj fel a dropbox oldaladra és csináld a következőket: settings-my apps-itt van a zyxel api ezt töröld ki. Utána irány a zyxel admin oldala és a dropbox fül. Vedd ki a pipát az engedélyezéstől, ha megcsinált mindent rendesen akkor utána engedélyezd megint és elkezdődik a folyamat és az új API feltöltése. Elképzelhető, hogy valakinél csak újraindítás után fogadja el az új dolgokat.
-
pippo76
tag
válasz
kisgyerek85 #2808 üzenetére
CPU: 4%, 45 Fok
Memória: 29%Nálam pendrive-on fut
-
pippo76
tag
válasz
spiky03 #2786 üzenetére
Bejövő port:51413 vagy ami neked tetszik.
Globális partner korlát: 240 (ha nagy számot adsz meg megölheted a netet otthon)
Csatlakozás: Itt igazából az ip címedet kellene megadnod, de ha nem fix hanem dinamikus akkor gondolom van valami regisztrációd a no-ip vagy dyndns-re és azt kellene beírnod. Ha csak a belső hálózatodon szeretnéd használni akkor a NAS belső ip-jét ami nálad a 102-re végződő.
A routeren a 9091-es átirányítás az jó. Ezt másold le a 51413-as portra is. Ha kívűlről pl. munkahelyről is szeretnéd elérni akkor a 80-as portra is meg kell csinálnod, ez a webes port. -
pippo76
tag
válasz
gregory007 #2753 üzenetére
Ha tudod, cseréltesd. Nekem kb. 2 hétet bírt. Visszevittem, korrektül elmondtam, hogy nas-ban volt és mik a tünetek. Letelt a szervízidő és kicserélték(ezt elmondták már a beadáskor, hogy így lesz csak ki kell várnom az idő)
-
pippo76
tag
válasz
gregory007 #2749 üzenetére
Ezek szerint telepítve sincsen még. Admin felületen keresd meg a programcsomag menüpontot azon belül a smart-ot. Értelemszerűen telepíted, ha kész akkor az admin felületen a tároló menüpontban a kötet pont alatt megtalálod a SMART-ot. Klikk rá és megnézed mit ír.
-
pippo76
tag
válasz
gregory007 #2747 üzenetére
Ebből nem látszik semmi. A SMART adatok már érdekesebbek lennének. Nekem is hozzá lehetett férni, de amikor elkezdtem terhelni másolással, ftp-vel stb. akkor eldobta a vinyót és csak nehezen vagy egyánltalán nem fértem hozzá amin csak egy újraindítás segített. Ezek csak személyes tapasztalatok és azt teszel ezek után amit jónak gondolsz, de később ne mond, hogy nem szóltunk.
-
pippo76
tag
válasz
gregory007 #2737 üzenetére
Az HDD hiba lesz. Nekem is volt egy 1,5 Terrás ami ugyanezt produkálta. Cseréltetni kellett. Ments le az adatokat amíg tudod.
-
pippo76
tag
-
pippo76
tag
Sziasztok!
Ha valaki telepítette és használja a "Gallery" programot 310-en akkor adjon már egy kis segítséget, vagy ha valaki tud valami leírást azt is szívesen venném. Már a beállításoknál elakadok.
Köszönöm.
Pippo
Új hozzászólás Aktív témák
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest