Hirdetés
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Fairphone 5 - majdnem örökre
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a OnePlus 13T
Új hozzászólás Aktív témák
-
pufi35
csendes tag
Sziasztok
Valaki használ Plantronics backbeat go 2-őt? Mi a véleményetek, hangzás? -
XGame
csendes tag
Sziasztok!
Tudom régi már a téma, de remélem tudok azért segíteni
Nekem egy BT3030 termékem van (már évek óta) por, csepp és ütésálló.
Azért vettem, mert már több Bluetooth készüléket is kipróbáltam az életben.
Volt 2 sztereó Bluetooth hadesetem.
Nokia eltört és amúgy is szörnyen kényelmetlen és doboz hangú volt (Nokia bh501).
És volt egy Samsung (YA-BH270) ami sose úgy volt a fülemen, hogy nekem jó legyen....
Végül meg vettem a BT3030 eszközt, amit mai napig használok, fülessel vagy esetleg hangszóróra továbbítva...
Olyan fülest dughatsz rá amilyent csak akarsz, tekeréshez és futáshoz is tökéletes (tapasztalat, nem szakad el amíg a táskában/zsebben van a telefon). Van amikor úgy hallgatók zenét, hogy egy JBL on stage micro 2 típusú hangszórót köttök össze vele és a hátizsákba teszem, amíg a telefon a zsebembe fityeg.Pozitív dolog még: zene hallgatás közbe csörög a telefon lazán fel tudod venni, hála a beépített mikrofonnak, ami egyébként nem rossz (ha nem a pulcsid alatt van).
+ mini USB dugója van, lehet kocsiba/hálózatról/kis napelemes töltőről/PC/netbookról is tölteni.Sajnos van egy Negatív dolog ami engem nem zavar...:
iPhone 4S-t használok, és a hangerőt nem lehet vele szabályozni, de a pause/play és a felevő nagyon is jól működik....Sajnos nem igen tudok vigyázni a dolgaimra, hamar minden tönkre megy a kezembe, DE ez még a mai napig tökéletesen működik....
Később megjelent egy újabb termék, így Édesapám már csak azt tudta meg venni (Jabra Clipper elődje).
Neki is nagyon bejön a cuccÖsszegzéskép: Aki Sztereó Bluetooth Hadesetet akar venni, akkor a JABRA hadesetet tudom ajánlani (még úgy is hogy Jabra Clipper terméket nem ismerem)!
Kösz, hogy végig olvastad, ha van kérdésed ide tudsz írni: Facebook
-
DarknessHope
senior tag
Sziasztok az utóbbi időben elgondolkoztam egy BT sztereo headset vásárlásán... de nem tudom mennyire jók ezek minőségben.. az érdekelne hogy van-e olyan bolt bemutatóterem ahol lehet próbálni ilyesmit? mert jó lenne hallani mit tudnak...
e-bay-ről nokia BH-503-at is néztem, mivel volt itt egy logoutos cikk amiben elég jókat írtak.. és hát ára sem rossz.. bár pl mivel nem mai darab nemtudom használtak akksija hogy állhat... mi a véleményetek?
előre is köszönöm annak aki ad tippeket hol próbálhatok. -
nyuszi123456
aktív tag
Ha lesz újabb teszt, jó lenne olvasni a multipont párosításokról, és hogy a közösségi alkalmazások hogy futnak vele notin és telefonon, akár több is egyszerre.
-
V.T.CS.
senior tag
válasz
LEFTHORSE1 #39 üzenetére
nekem BH-111-em van és attól függetlenül hogy most adom el bátran ajánlom mindenkinek és nem reklám céljából írtam mert már van komoly vevőm.
-
petymeg
addikt
én az előző tesztek alapján egy se mw 600-t vettem feketében, a (volt) bnőmnek annyira megtetszett, hogy neki is kellett fehérben.
szerintem jó választás az mw 600, semmi gondom vele. -
kurtuzov
senior tag
Én egy ideje Logitech ClearChat Wireless fülest használtam, most kell garanciális időn belül másodszor cserélni...
A cikk kapcsán végül elindultam és vettem egy Nokia bh-905i-t
[link]Szép, jó, párosodik HP notival, ZTE Blade-del, Nexus S-sel.
Azonban a PC-s Skype katasztrófa. Minden hanglejátszás átvált valamilyen torz mono vartyogásba, amint elindítok egy hívást. Mint kiderült a Skype PC verziója nem támogatja az a2dp-t. Nem kis panaszáradattal találkoztam a neten, miután észleltem a problémát.
Sajnos belefutottam abba, mégis jelent valamit eszköz csomagolásán, ha rajta van: Skype kompatibilis.Androidos mobilon érdekes ez nem fordul elő. Ott inkább a gyengébb telefon (ZTE Blade) nem bírja szuflával és meg-megakad a hívás, de egy zenelejátszás is.
Nexus S-nél ilyen ugyan előfordult, de csak egyszer -sokkal jobba bírja.Az a szerencse, hogy lehet vezetékes módban is használni a fülest, mert különben még morcosabb lennék egy ilyen nem olcsó készülék használhatatlanságán.
Jóllehet, most nem a Nokia, hanem a Skype a hunyó. Bízom abban, hogy a MS a felvásárlással ad tőkét és licenszet, hogy kijavítsák a hibát. Mert amúgy a konkurensek (Viber, Fring) gond nélkül futnak. -
gomsadi#
tag
Nekem MW600 van, az uzemidejevel elegedett vagyok! De:
Gagyi muanyag kategoria szamomra, a telefonalas minosege( a mikrofon miatt) nekem kritikan aluli, a hangero szabalyzo egy baromsag(kenyelmetlen), a gyari fules vezeteke rovidebb 3cm mint ami az idealis lenne nekem. Most veszek majd egy Jabra Clippert, mert nagyon tetszik! Igaz a radiorol le kell mondanom, de amugy is ritkan szoktam halgatni... -
Zsolto
őstag
válasz
eszement24 #33 üzenetére
-
eszement24
aktív tag
Ejnye..ezek a fülesek ha nem is gagyik, semmiképpen nem fedik le a piacot. Nem láttam az MW-600ast tesztelésen az SE-től, pedig én nem vagyok SE fanatikus, de az valami iszonyat jól sikerült. Van benne rádió, olyan szépen szól mint a jabra bt3030-am, pedig hangminőségben az mindent vert, csak ez sokkal jobban bírja nála, ugyanis zenehallgatás 10
órán át megy (valós adat leteszteltem), iszonyatosan dizájnos, és van saját kijelzője. Az ára? 13ezer ft. Emberek, mi kell még?? Nem utolsó sorban minden telefont bír, az iphoneom is imádja, pedig az rendkívül finnyás a headsetekre, a jabrával sosem voltak jó barátok. Esetleg annyi a hátrány, hogy fél multipointos, szóval egy telefon meg egy zenehallgató eszköz, ami szintén lehet akár telefon is, egyszerre megy rajta, de én csak egy eszközzel használom, mert átkapcsolni 2-3 mp.
És még a bt 1.2es donglemat is tökéletesen látja és együtt működik vele, szóval skype, msn, gtalk minden mehet róla
(a headset 2.1)
-
randras
veterán
Király teszt, habár 13k-ért már közép-felső kategóriás fülest is lehet kapni... kábellel. Kinek mi a fontos.
A speedshop viszont tényleg csinálhatna már valamit az oldalával, csomószor kattintok speedshopos google hirdetésekre, aztán a keresett oldal nem található, ahogy most is,a cikk végén lévő vásárláshoz kattintson ide linkkel ugyan ez a helyzet...
-
Laci.M
senior tag
A Nokia ajánlottat kapott úgy, hogy nem is látta a gépeket?? Az én 6500Ft-os gagyi B-Speech átjátszóm bezzeg tökéletesen működik Xp-vel, Nokiával, Motorolával, szifonnal Samsunggal, win7-es laptoppal, meg a kis netbookommal is. Nincs hozzá füles, de úgyse a gyáriját használnám. Azt hiszem jó vétel volt!
-
daninet
veterán
1-2 képet beszúrhattatok volna a stock fotókon kívül, mégis mennyire idióta pl egy ilyen nokia "medál" viselése Bochán vagy Bog-on
-
rep3at
őstag
Jómagam egy Motorola S9-HD fülest használok amivel igazából meg vagyok elégedve, bár hosszú távon elég kényelmetlen viselni és nem teljesen zárt a kialakítása, hamar elmozdul a helyéről.
Jó látni hogy így lement az áruk, bár én jobban szeretem az olyan modelleket amikben nincs kábel (mint pl. az enyém).
-
hodostamas
addikt
nemrég vettem egy kínai vackot 2300 pénzért, ahhoz képest egész használható. csak teljesen csöndes szobában nem szabad meghallgatni
Nagyon féltem tőle, de ahhoz képest meglepetés volt hogy nem szokol minőségben szól. -
DarkByte
addikt
Masnak egyebkent nem jelentkeznek mindenfele anomaliak zenehallgatas kozben a2dp fules es androidos mobil kozott? Nekem meg anno a T-Mobile Pulsehoz volt egy Deal Extremerol rendelt fules. Rendszeresen szakadozott ahogyan utcan maszkaltam illetve gyorsult-lassult a zene, hallhatoan akkor amikor valamiert szerintem megszakadas utan hirtelen be kellett hoznia magat. Azt hittem a headset baja de vegul szereztem egy BH-103mat tesztelni es ott is ugyanezek a tuntek jottek. Gondoltam en lehet a Pulse vagy az 1.6os Android hulyesege. Galaxy S1el adtam neki meg egy eselyt kesobb szinten BH-103. Ott ugyan ritkabban de szinten megvolt ez az anomalia. Teljesen tonkreteszi a zenehallalgatasi elmenyet. Ennyire torekeny dolog az a2dp vagy csak en szivok vele rendszeresen?
-
GuruZone
őstag
nekem is Nokia BH-505 van, munkába jövet-menet mindig az "agyamban van".
Számomra kényelmes, nincs vezetékezés, van A2DP & AVRCP. Hangerő fel/le, szám .léptetés előre/vissza, és előre/hátratekerés is van.
Használtam már Gigabyte Gsmart S1205-tel, HTC Desire-rel, és most Galaxy S II-vel nyúzom. Bicózáshoz, futáshoz is ideális.
És a hatótávja is korrekt, lehet télikabát belsejében is, bár ez leginkább telófüggő.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Necro_Ramone #17 üzenetére
Egyet kell értenem veled. Sajnos, nekem egy új telefon jött közbe és kompatibilitási gondok.
Így lett Plantronics 906+-om, amit azóta se bánok
-
tjb007
nagyúr
válasz
LEFTHORSE1 #19 üzenetére
Ez speciel nem NFC -s de pl. az Essence igen.
-
LEFTHORSE1
őstag
A BH111 véletlenül nem NFC- s? Nekem is van MW 600 és nem igazán tetszik a hangzása, főleg a saját fülesével ami egy igazi hulladék, a W995 fülesével már sokkal jobb, mióta az X10 minimen megvan a MixZing azóta nem használom, csak vezetékes fülessel jut élvezhető hangzás a füleimbe
-
Nem érted a funkcióját, nem kötelező magadnál hordanod mellé a telefont. Én pl. az irodában szoktam úgy szaladgálni a helységek között, hogy telefonálok. a telefon meg éppen töltőn lóg, vagy az ebédlőben vagyok. Persze nem kell nagy távolságokra gondolni, 10 méteren belül vagyunk.
Plusz zene hallgatásnál sem kell előbányászni a telefont, ha valamelyik dal nem tetszik, vagy túl hangos, ott lóg a nyakamban a Jabra, és csak ott kell nyomkodni.
Télen a legjobb, nem kell kesztyű nélkül kotorásznom, ha fel kell vennem egy hívást ....
-
Necro_Ramone
tag
Nekem is MW-600 -am van, ha fizetnének/ütnének sem cserélném le ezek közül egyikre sem.
-
kokyt
senior tag
Előbbi nem éri meg a pénzt, utóbbi meg már régen nem igaz. Ettől függetlenül vitán felül jobb a 7, de nem ekkora áron. Majd esetleg gépcserénél jöhet szóba, de akkor már lehet kivárom inkább a 8-at.
GeoJoe: Kicsit fentebb tjb007 említette a Plantronics BackBeat 903+ típust. Az valami olyasmi, amit keresel
Vagy esetleg a Nokia BH-505.
-
GeoJoe
senior tag
karácsonyra kellene egy hasonló de nincs olyan ami pici füles és nem lóg kis belőle kábel?
tudom, tenni kell vlhova az eszközöket de ennek így semmi értelme, ennyi erővel a telefonig is mehetne a kábel...
-
zaskar
senior tag
Szerintem menniük kell minden további nélkül. Az én BH-103-asomat egy kollégám régebbi iPod-jával próbáltuk ki, amivel simán működött, nem is akárhogyan. Egy nagy raktárhelyiségben dolgozunk, nem tudtam annyira eltávolodni a készüléktől, hogy megszakadjon a zene. Ezt a hatótávot - durván 30 métert minden irányba, ráadásul polcok között - eddig semmilyen telefon nem tudta produkálni, amihez csatlakoztattam.
-
EczkE
veterán
Ezek mennek pl iPod touch 4-gyel?
-
Arthuro_Adam
őstag
Mennyi időt teszteltétek egy huzamban (ezt még sosem írtam le, hogy helyes?)? Mert mindre mondtátok, hogy kényelmes.
-
kokyt
senior tag
Köszi a tesztet!
Néhány hete ruháztam be egy BH-111-re. A hangminőség valóban jó közepes, a mély tényleg kicsit kevés, a magas már kevésbé, összességében viszont nem maszatol annyira, és elég szellős is. Az árának megfelelő szerintem, és a 6 órát is tényleg hozza zenehallgatással.
A zajszűrő szépen működik, szélben, utcán teszteltük, és a "túlsó oldal" nagyon elégedett volt vele.
Az egyik leggyengébb pontja az a csíptető megoldása, bármire ami egy kicsit vastagabb iszonyat nehéz ráerőszakolni (a csíptető alatt van egy masszív vaskos gumibak, ami az istennek nem akar semmin átsiklani, elakad benne mindig minden), kicsit félek is, hogy egy idő után meg fog fáradni a műanyag. A másik az a hangerő szabályzó. Ha gyorsan megtekerem nem érzékeli a lépések számát, és gyakran semmit nem csinál. Lassan kell lépésenként tekergetni, akkor teljesen jóVásárlásnál és elsőre ötletesnek tűnik, de így két hét használat után azt kell mondjam, hogy egy sima gombos megoldás kezelhetőbb, és talán még időtállóbb is lenne.
Vista alatt nekem nem volt gondom a csatlakozással sem. Minden ment elsőre, ahogy kell. -
sippet
senior tag
két éve vettem egy jabra bt3030-at, ami kialakításban és funkcionalitásában is hasonlít a clipperre, csak hát nyilván nem ennyira faszán formatervezett. tökéletesen meg vagyok vele elégedve, az egyik legkedvesebb kütyüm. csak ajánlani tudom a márkát, az a2dp technológia pedig annyi év kábelezgetés meg jack aljzatba dugdosás után maga a megváltás.
-
jaszy76
aktív tag
A tavalyi teszt után/miatt vettem meg a BH-504-et. Jó választás volt.
Úgy látom, hogy nem kell cserélnem. -
bR3Zo
csendes tag
Nekem egy Sennheiser Px 210bt-m van... Elég jó, bár húzós volt az ára :/
-
szilagyiv
senior tag
Én csak azt sajnálom, hogy igazán kényelmes füleseket már szinte nem lehet találni. A Plantronics Voyager sorozat pl. rettentő kényelmes - sajnos nekem a hangminőséggel gondom volt az 510-nél. Volt Nokia BH-600 is, de az meg kényelmetlen és instabil volt. Az agyba-főbe dugós fülesek nekem nem jók, a fejhallgató meg nem opció.
-
tjb007
nagyúr
A BH-103 nem éppen egy friss modell, 3 vagy 4 éve vettem egyet, azóta is megvan és tökéletesen működik. Nem nagyon használom mert a fülem nem nagyon szereti az ilyen kialakítású fülhallgatókat de a hangminőségével nincs semmi probléma, nekem egy kicsit még sok is a mély.
Az 5. részben ha van rá lehetőség akkor a komolyabb, drágább példányok közül válasszatok, a Plantronics BackBeat 903+ -ról szívesen olvasnék.
-
zaskar
senior tag
A BH-103 azért már legalább 3 éves modell - én legalábbis ennyit használtam, mielőtt kilehelte volna a lelkét...Annak idején az MM és más áruházak is sokat akciózták. Volt néhány hamar meghibásodó darab, ezeket gariban cserélte a Nokia (nekem is). Véleményem szerint az árát megérte, egész korrektül szólt, persze a léptetőgombok tényleg hiányoznak róla. Elég nehéz volt utána visszaszoknom a vezetékes fülesre...
Lehet, hogy egy BH-111 lesz az utódja, vagy egy Jabra Clipper. -
sheep
addikt
nekem se mw 600-as fülesem van, mert abban van rádió is
nagyon szépen szól
de azért kiadhatna a többi gyártó is rádiós fülest
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A mai tesztben négy új Bluetooth headsetet próbáltunk ki, melyek zenehallgatásra és telefonálásra egyaránt alkalmasak.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Robogó, kismotor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- EAFC 25
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest