- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vargnatt
tag
Vannak, akik játszanak ott, igen. Én speciel nem, de állítólag sok a függő.
Eleinte csak kíváncsiságból regisztráltam, baromira nem jött be, de addigra már késő volt, rájöttem, hogy túl macerás lenne töröltetni magam, meg pl. Angliában élő féltesóimat csak ott tudom elérni.
Aztán egyszercsak elkezdtek az iwiw-es ismerőseim is feltünedezni FB-on, és ha már elég ismerősöd van, és kíváncsi is vagy arra, hogy éppen mi foglalkoztatja őket, akkor onnantól már egész szórakoztató tud lenni, remekül agyon lehet ütni vele az időt, teljesen haszontalanul
Ráadásul mióta megtörtént a "nagy migráció", azóta az iwiw gyakorlatilag halott hely lett, hetente alig 10-15 új történés az üzenőfalon elég sok ismerős esetén is, a nagy része azoknak is érdektelen, semmitmondó. FB-on meg folyamatosan megy a tartalommegosztás, bármikor érdemes felnézni, hátha történt valami érdekes. Kb. ennyi a vonzereje, hogy ott legalább történik is valami, az iwiwen meg nem nagyon.
-
Vargnatt
tag
Elvileg le lehet, de elég macerás. Erre a linkre kell kattintani: http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account
De ezzel még csak kérvényezed, aztán ha úgy döntenek, akkor törlik, de csak ha nem is tudom hány hétig nem lépsz be egyszer sem. Legalábbis így rémlik valami cikkből, még nem próbáltam. Amúgy tényleg elég szemét húzás, hogy így megbonyolítják a dolgot, bár a részükről érthető.
-
julius666
addikt
Piszok egyszerű a válasz, nem kell hozzá társadalomtudósnak lenni.
Az emberek mire használják a netet? Min. 80%-ban (ex has adat, de a neminfós ismerőseim körében abszolút ezt látom) az egész internet a következőkben merül ki: ismerősökkel kapcsolattartás, vicces szirszarok (videók, képek) linkelgetése, képek megosztása, játék (a maradék 20% a böngészés - hírek olvasása, szükséges információkra keresés, stb). Ezek nem a web 2.0 találmányai, előtte is léteztek, csak akkor más csatornákon zajlottak, mondjuk e-mailben, vagy chat-en.
Na nézzük akkor, miket is tud a Facebook? Ráadásul a konkurenciánál toronymagasan jobban.
Ugye-ugye.
ntomka: na ezzel vitatkoznék, az iwiw felülete ugyanúgy pocsék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Anime filmek és sorozatok
- Formula-1
- Autós topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged