Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
Pl. ma egy ismerősnek fél óráig kerestük hol kell törölni az alkalmazásait, amik nem kellenek neki, aztán a Google (OMG) 1 perc alatt megoldotta: a privacy beállításoknál (WTF), azon belül is több kattintás. Az iwiw-en bemész az alkalmazásokba és ott van minden. Ez csak egy példa. De én nemtom, mi nem áttekinthető az iwiw-en? Minden ott van, ahol kell. Egy baja van csak, hogy lassú és bugos. Jah, ez már kettő.
Ráadásul 1.5 évvel idősebb is, mint a fáce.
-
ntomka
nagyúr
válasz
WonderCSabo #27 üzenetére
Az iwiw áttekinthetőbb, nevetsz?
-
ntomka
nagyúr
válasz
WonderCSabo #11 üzenetére
Csak annyit mint a Google. De míg egyeseknek azt divat utálni, vagy az MS-t, vagy az Applet, vagy $random_company-t, nekem a facebookot. Ennyi.
-
ntomka
nagyúr
válasz
WonderCSabo #8 üzenetére
Nem.
Nekem 8 ki az első, csak ne a fáccse legyen.
-
ntomka
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest