- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
Eddig használtad nagy megelégedéssel, most pedig van valami hiba, akkor egyből ő a rossz, a galád...
Az a probléma, hogy a többségnek eddig is voltak vele problémái, a 3.x-es verziók nem voltak éppen a legjobbak... Konkrétan én is azért hagytam ott anno a fenébe, mert tetű lassú volt, de mellé legalább bugos is és anno biztonsági problémák is voltak vele (ezek legjavát persze a 4, vagy még akkoriban pár már akkor sem elkapkodott frissítés javította). Ez a hiba az emiatt böngészőt váltók többségénél inkább "utolsó csepp a pohárban" már.
Nem az advertikum a hibás, á, nem.. Hát nem érdekes, hogy csak a magyar reklámpribék kódja okoz problémát?
A hiba egyértelműen a Mozilla oldalán van, a kódnak nem szabadna kinyírnia a böngészőt, konkurenseknél érdekes módon nem is nyírja ki. Ők biztos összeesküdtek a magyar "reklámpribékkel" a FF kinyírására...
Jönni is fog a javítás (ha hihetünk a cikkben leírtakra), csak megint nem kapkodják el a dolgot, na és itt van a probléma, mert emiatt ezreknek fagy ki napi szinten a böngészőjük, biztosan örülnek neki.A másik: nem kell egyből ugrani minden újra! Meg sem fordult a fejemben még a FF4, mert elégedett vagyok a 3.6.12-vel.
Oké, élvezd a régi böngésző biztonsági résein beérkező férgeidet, meg remélem testvéries szellemiségű vagy, mert innentől fogva jó eséllyel osztozni fogsz a jelszavaidon másokkal.
Majd ha esetleg netbankolás közben lehúznak ruszkik nagyobb összegekkel, akkor gondolj erre a kijelentésedre vissza.
-
pete_21
addikt
Én igazából azt sem értem, hogy akiknek az Fx4 kifagy, és nagyon idegesíti őket, miért nem szánják rá azt a 2 percet, és teszik fel az 5-ös beta-t? Vagy ellenkezik az elveikkel, hogy beta szoftvert használjanak? Nem akarok senkit megsérteni, de komolyan kíváncsi vagyok legalább 1 érvre, miért nem lehet Fx betat feltenni. Én nagyon régóta elsődleges böngészőként használom az Fx betáit, és semmi gondom nincs velük. Nem hiszem, hogy olyan szerencsés lennék, hogy csak én nem futok bele a beta bugjaiba...
Már a betákat is úgy adják ki általában, hogy a mindennapi használatra bőven jók legyenek.
Fx betái nálam sokkal stabilabbak, mint egyes szoftverek stabil kiadásai...
Vagy ez, hogy "nem haszálunk betát", valami olyasmi elv, mint a "nem használunk Win7-et, amíg meg nem jelenik az SP1" ?(#180) M3Ny3'T: Rosszul látod, mert már az 5 betaban is ki van javítva a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Napelem
- BMW topik
- Friss videón a RoboCop Rogue City - Unfinished Business
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest