- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
strogov
senior tag
válasz
Alogonomus #100 üzenetére
"Na a szabadidő minél élvezetesebb eltöltéséhez viszont biztosan sokkal alkalmasabbak azok az x86-os gépek."
Nem. A szabadidőt legélvezetesebb eltöltése nagyon-nagyon messze van egy bármilyen számítógéptől.
Napi 8-10 órát gép előtt vagyok. Azt a gépet a cég fizeti, ők tartják karban. Ha bajom van bemegyek a rendszergazdához, és megoldja. 3 gyerekkel a szabadidőmet nem ezzel akarom eltölteni. Néha muszáj, de az utolsó dolog ami hiányzik az életemből egy x86-os desktop.
Játékra van konzol. Filmekre van box. Olvasni van ebook és tablet. Saját gépnek most filózok egy M1-en air-en.
Az egyik gyereknek van desktop-ja, mert ő játszik. -
strogov
senior tag
"Mellé meg jön a türelmem elfogyása, használható sw-ket akarok, fejlődőeket és ez x86-on nem jön."
Vigyázz, öregszel!
15 éve még magamnak fordítottam mindent. Kernel-től a gnome-ig minden egyes komponenst forrásból. Patch-eltem, néha javítottam is. 10 éve android-ot hackeltem (G1). Ma meg iphone-t használok, és azon filózok, hogy kéne egy M1-es mac mert tele a tököm az önszopatással. C-t meg 8 éve nem is láttam.
Öregszünk, nem játszunk, és aki nem játszik az egyre gyakrabban jut arra, hogy minek szopatom magam a win-nel?
Másik oldala, hogy aki öregszik az többet is keres (12 év alatt 8x-os a nettóm), és megtanulja az idő-pénz, a szabadidő meg megfizethetetlen összefüggést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Horizon Forbidden West
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- MSI Gaming X Trio 3060
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest