- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
válasz
#56573440 #51 üzenetére
Nekem mondjuk ez (mert a 'leköszönő kormány megtámogatja a kampányt' azért lehet, hogy valós, sőt...) az osztogatás sokkal szimpatikusabb, mint a Sulinet és a kakaóbiztos billentyűzettel (fentebb már említett példák), mivel nincsenek kijelölt cégek, akik szolgáltathatnak/eladhatnak, hanem az iskola maga rendelkezik az összeggel. Bár lehet, hogy egy amcsi KLIK hatékonyabban el tudná látni a feladatot :-)
A fejemet tenném arra, hogy a republikánusok viszont úgy próbálják megvétózni a dolgot, hogy a) ne valósuljon meg a program, amit szakmai érvekkel és az összeg máshol (hasznosabb helyen) való elköltésével alátámaszthatnak (pl. Obamacare finanszírozása; b) átcsússzon az új kormány intézkedései közé hogy lám, ők nem gáncsolták el a kezdeményezést, de nem tartották megfelelőnek ilyen-olyan okokból a demokratikus vezetés alatti kezdést (persze nem ez lenne az indok). Amire minden esélyük megvan a jelentős többség miatt. -
looser
addikt
Én sírok, hogy nálunk nem lehet, pedig negyven vagyok. Leülök a gyerekkel (10 éves, negyedikes) a code.org és codecombat.com elé és imádja. Oké, nem minden nap, minden szabadidejében, de ő kéri, szereti (a Minecraftot jobban :-) Klassz lenne, ha mondjuk az öt tesiórából kettő legalább infó lehetne. Én annakidején jártam szakkörre (C64-ek voltak), nem lettem programozó, csak egyszerű rendszergazda, de szerettem, nagyon lelkesítő volt. Óriási potenciál van a gyerekekben, de ezzel nem azt mondom, hogy legyenek plusz órák, mert így is nagy a teher, hanem sakkozzanak kicsit, legyen mondjuk öt matekórából egy informatika, esetleg legyen a matekba belcsempészve.
Bocsánat, igazán, de végigolvasva a topicot feltűnt, hogy a cikkben említett informatikai beavatkozást ellenző két olvtársnak is kőbalta az avatárja ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest